◀️شبهه
#شماره_1039
💡کلمات کلیدی :
#ضریح,
#طلا_و_نقره,
#حرم_امام_حسین,
#تبرک
⛔️ شبهه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
«ضریحی که صرفا از ترکیب چند فلز مانند طلا و نقره و آهن تشکیل شده و هنوز هم در حرم امام حسین (ع) قرار نگرفته، چطور میتواند ارزشمند باشد که مردم به استقبال از آن بروند و از آن تبرک بجویند؟»
✅◀️ پاسخ شبهه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1⃣ تبرک به چیزى؛ یعنى طلب برکت (فزونی و فایده بادوام و ثابت) از طریق آن شى که خداوند متعال براى آن مقام خاصى قرار داده است؛ مانند لمس کردن یا بوسیدن دست پیامبر صلى الله علیه و آله و اهلبیت (ع)، و یا برخى از آثار آن حضرات بعد از وفاتشان.
2⃣ در قران نیز تبرک جستن وجود دارد.خداوند متعال، اسباب بینایی پیامبر خود را تبرک پیراهن یوسف علیهالسلام قرار داد در حالی که میتوانست بدون واسطه پیراهن نیز چشمان یعقوب نبی را شفا بخشد.
3⃣ بر اساس همین روش، مسلمانان صدر اسلام به آثار پیامبر اعظم صلى الله علیه و آله تبرک مىجستند که نمونههاى آن در روایتها و تاریخ آمده است. امامان معصوم، جانشینان حقیقی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله هستند , و روایات زیادی درباره زیارت، توسل و تبرک به امامان علیهمالسلام و آثار آنها وارد شده است که میتوانید در کتب ادعیه و زیارات آنها را ببینید.
4⃣ تبرک از منظر عشق :انسان، محبوب و معشوق خود را دوست دارد و برایش ارزش قائل است. همچنین آثار معشوق از منظر عاشق، دوست داشتنی و با ارزش است و او را به یاد معشوقش میاندازد.
5⃣ زائری که ضریح امام حسین (ع) را میبوسد، عاشق امام حسین (ع) است ولی میداند که این ضریح، پوشاننده قبر شریف محبوبش است که صدها سال پذیرای زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) خواهد بود. عاشق، به عشق معشوقش امام حسین(ع)، میبوسد و تبرک میکند و به یاد معشوقش اشک میریزد و عزاداری میکند.
6⃣ اصل در مساله، فهمیدن و چشیدن این عشق است. از این رو وقتی برخی میگویند «هنوز، ضریح، به کربلا نرسیده است»! انگار عشق را نچشیدهاند. مگر در انتساب و ملکیت و تعلق، قبل و بعد داریم؟ این ضریح جدید، به امام حسین علیهالسلام تعلق و اختصاص دارد و از روزی که کار ساخت آن شروع شد، به امام حسین علیهالسلام تعلق داشت و مردم به یاد مولایشان، آن را میبوسند و تبرک میجویند. به عبارت دقیقتر، اختصاص و تعلق به امام حسین علیهالسلام این ضریح را محبوب کرده است و این اختصاص و تعلق، از شروع کار ساخت ضریح، آغاز شد
7⃣ برخی میگویند مردم صد کیلو طلا را میبوسند و تبرک میکنند. ولی آنها تنها ظاهر قضیه را میبینند، فرض بگیریم اگر جنس ضریح مقدس، طلا نبود بلکه آهن بود، آیا مردم آن را تبرک نمیکردند؟ سوال دیگر این است که اگر واقعا، هدف مردم، بوسیدن طلاست، پس چرا طلا فروشیها را تبرک نمیکنند؟! چرا طلاهایی که در منزل دارند را به قصد تبرک، نمیبوسند؟ همه مسلمانان از جمله شیعیان، حجرالاسود را میبوسند و آن را تعظیم و تکریم میکنند. هیچگاه جنس در این امور دخالت ندارد. سنگ بودن یا طلا و نقره بودن، ظاهر قضیه است وگرنه هیچ کس سنگ را به خاطر سنگ و طلا را به خاطر طلا تبرک نمیکند. از این رو نباید تنها ظاهر قضیه را ببینیم.
8⃣ طلا بودن ضریح در برابر عشق امام حسین(ع) ارزشی ندارد و تنها یک فلز است. منتها ما دوست داریم که ضریح زیبا و ارزشمندی داشته باشیم.
آیا عرف و عاقلان دنیا، احترام و بوسیدن پرچم کشور خود را مذموم میدانند؟ آیا نگهداری اشیای گذشتگان در موزهها به خاطر انتسابشان به هویت یک ملت یا یک شخص نادرست است؟ پیراهن یک بازیکن معروف فوتبال، برای طرفدارانش، چقدر اهمیت ویژه دارد که گاهی به خاطر آن، حاضرند میلیونها خرج کنند.برخی برای یک نقاشی، یکد اثر هنری یا یک اثر منسوب به یک دانشمند یا یک بزرگ، میلیاردها خرج میکنند. چرا وقتی ورزشکاری، مدال طلای المپیک خود را میبوسد، شبهه افکنان عیب نمیگیرند؟
9⃣ باید بدانیم استقبال و بدرقه از ضریح مقدس، خون تازهای در رگهای امت عاشورایی به جریان می اندازد و توطئه دشمنان اسلام، شیعه و انقلاب اسلامی را خنثی میکند.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910919001512
منبع: کانال آنتی شبهه
@GhararGahShayeat
بازنشراز
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg