◀️شبهه
#شماره_2356
⛔️ شایعه: ⛔️
@Wiki_Shobhe
هشدار هشدار
. سوسیس،کالباس،همبرگر
تامیتوانید دیگران را آگاه کنید……
منبع اصلی این خبر ، تارنماهای خبری معتبر همچون تارنمای "تابناک" می باشد .
فرستنده ی این خبر ( آیدا دستیاری ) گفته است : پیش از این از دیگران شنیده بودم ولی باور کردنش کمی سخت بود تا اینکه این رخداد برای یکی از آشنایانم که خانمی است ١٠٠% مطمئن ، پیش آمد ...
چند روز پیش این خانم با شوهرش در منطقه ی چیتگر تهران با ماشین حمل مواد (مثل ماشین های مخصوص حمل مرغ و گوشت) تصادف میکنند ...
راننده ی ماشین بزرگ که مقصر بوده ، به دوست ما میگوید یک میلیون تومان به شما میدهم ولی به پلیس اطلاع ندهید !!! اگر مبلغ خسارت کمتر از این شد بعد با من تماس بگیرید تا پس بگیرم و اگر هم بیشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد !!!
دوست من و شوهرش به موضوع مشکوک میشوند ، چون ظاهر راننده اینقدر ثروتمند بنظر نمیرسید که یک میلیون تومان به آنها بدهد (خسارت ماشین هم خیلی کمتر از این بوده) ... زنگ میزنند پلیس راهنمايی رانندگی میاید و خلاصه مشکوک میشود از راننده میخواهند درب پشت را باز کند که راننده میگوید شما مجوز بازرسی ماشین من را ندارید ! اینها هم زنگ میزنند پلیس ١١٠ با مجوز میاید ...
خلاصه ماشین را باز میکنند و با جسد پوست کنده حدود ١٠٠٠ گربه ی بدبخت مواجه میشوند !!!!!
دوست ما از حال میرود و راهی اورژانس بیمارستان میشود ... مامور ١١٠ هم با دیدن منظره لگد محکمی به راننده میزند و تا آنجايی كه دوست من و شوهرش میفهمند ، راننده اعتراف میکند که گربه ها را برای تهیه ی همبرگر به محلی میبرند !
آیدا دستیاری : تازه می فهمم که بیخود نیست گربه های محله های مختلف ، ناغافل غیبشان میزند !
#شایعات
✅◀️ پاسخ شایعه: ▶️✅
@Wiki_Shobhe
1.حجم پیامکها و خبرهایی با محتوای آلوده بودن مواد غذایی، میوهها و سبزیجات در تلفنهای همراه و شبکههای اجتماعی این روزها آنقدر افزایش یافته که اگر بنا را بر دروغ بودن این پیامها نگذاریم در آن صورت باید بگوییم که همه خوراکیهای موجود در بازار آلوده هستند و اصلاً بهتر است هیچ ماده غذایی را خریداری نکنیم. البته بارها مسئولان وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی این شایعات بیاساس را تکذیب کردهاند.
نکته قابل توجه آنکه شایعه سازان برای اینکه اخبارشان ظاهر واقعی به خود گیرد، سعی میکنند ارسالکننده پیام را پزشک معتبر معرفی کنند و با آوردن چند کلمه علمی محتوای پیام را واقعی نشان دهند.
2.متاسفانه اینگونه شایعات به صورت دوره ای در جامعه تکرار می شوند. مثلا با جستجوی شایعه فوق در اینترنت مشاهده می شود که قبلا در سالهای 90 و 91 منتشر شده است.
http://raazebaghaa.ir/thread4084-2.html
http://sayeroshan89.blogfa.com/post-351.aspx
3.مدیرعامل شرکت فرآوردههای گوشتی تهران در این باره می گوید: شما به من بگویید چند نفر در ایران تا به حال گوشت گربه خوردهاند یا از آن چشیدهاند؟ من و همکارانم پیشتر به این نتیجه رسیدیم که اگر چنین شایعهای صحت داشته باشد، در خط تولید به روزانه 15 هزار گربه نیاز داریم. اصلا آیا کسی یک سوله پرورش گربه هم در کشور سراغ دارد؟ با اطمینان به شما میگویم این شایعه منشاء ایرانی ندارد اما در اینترنت به فارسی ترجمه شده و بعضیها آن را باور کردهاند. اگر فرض کنیم کارخانهای هم در ایران وجود داشته باشد که بخواهد از گوشت حرام استفاده کند، چرا باید سراغ گربه برود؟ آیا گوشت گراز بهتر و در دسترستر از گربه نیست؟
http://isna.ir/fa/news
4.برخی افراد با این شایعات قصد ابراز وجود دارند و میخواهند خودشان را در سطح وسیعی مطرح کنند. ضمن آنکه این شایعات تنها در فضاهای مجازی که هیچگونه سندیت قانونی ندارند مطرح میشوند.
خبرهای منتشر شده در فضاهای مجازی در صورتی قابل اعتماد هستند که با ذکر منبع قابل پیگیری ذکر شوند. واقعیت این است که این نوع شایعه پراکنی حربه جدیدی برای مقابله با مصرف محصولات کشاورزی تولید داخل کشور است.
منبع: وبلاگ آنتی شبهه
http://antishobheh.blogfa.com/post/21
🇮🇷 کانال ویکی شبهه 🇮🇷
🌐«کانال جامع شبهات و شایعات فضای مجازی»🌐
کانال 🇮🇷ویکی شبهه🇮🇷 در ایتا:
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe
🇮🇷 کانال ویکی شبهه درتلگرام🇮🇷
https://telegram.me/joinchat/BWGstz9LDGhlEtwQ6sumxg