─═ঊ 🦋🍃🔮🍃🦋ঊ═─
❇️ تمرهندی
💠 از دیدگاه طب سنتی، تمر هندی خواص درمانی زیادی دارد و مصرف آن در فصول گرم سال بسیار مفید و برای رفع عطش و خشكی دهان مناسب است.
🔷 طبع تمر هندی سرد و خشک است و انواع شیرین، ملس و ترش دارد؛ هرچه ترشتر باشد مزاج آن قویتر است و برای گرم مزاجان و کسانی که مشکلات ناشی از گرما و صفرا دارند بسیار مفید است.
🔷 چون تمر هندی ملین و دفع کننده اخلاط زاید و مضر بدن همچون سودا و صفراست، ریشه بروز بسیاری از بیماریها و حساسیتها را از بین میبرد...
🔷 افرادی که دچار یبوست هستند میتوانند بعد از مصرف هر وعده غذایی یک عدد میوه تمبر هندی تازه را از غلاف آن بیرون آورده و میل کنند.
⚠️ تمرهندیهای خارج شده از پوسته و فرآوری شده که دارای افزودنیهایی هستند اغلب ممکن است عوارضی همچون حساسیت و جوشهای پوستی ایجاد کنند، ضمن اینکه انواع غیربهداشتی آن میتواند موجب مسمومیت و بروز اسهالهای ساده یا خونی شود.
🔹 تمرهندی نوعی چاشنی محسوب میشود و به عنوان ملس و ترش کننده غذاهای با طبع گرم استفاده میشود و میتواند جایگزین لیمو، آب لیمو، سرکه، آبغوره و... باشد.
🔹 سرد مزاجان برای رفع عوارض و بهرهمندی از تمرهندی میتوانند آن را خیسانده، قدری حرارت داده، له و صاف کرده، با مقداری شکر یا نبات روی شعله قوام آورده و به عنوان مایه شربت استفاده کنند.
─═ঊ 🦋🍃🌺🍃🦋ঊ═─
سروش: 👇👇👇
sapp.ir/raheroshan_khamenei
ایتا: 👇👇👇
Eitaa.com/raheroshan_khamenei
واتساپ: 👇👇👇
https://chat.whatsapp.com/JFtp3h8hMxj7LYdd4W2tSP
─═ঊ 🔮🍃🌺🍃🔮ঊ═─