#دیابت
#قندخون
#پسته
✅یک لیوان گلاب را داخل ظرف ریخته و روی اجاق روشن بگذارید تا به جوش آیدو بعد اجاق را خاموش نموده و گلاب را داخل یک قوری بریزید سپس
(۱ الی ۲قاشق
#آبغوره_خونگی بدون نمک اضافه کنید و بعد ( ۲۰ عدد مغز پسته خام را داخل قوری بریزید. قوری را بمدت نیم ساعت روی سماور یا کتری روشن بگذارید تا دم بکشد و بعد از نیم ساعت بصورت ناشتا میل کنید
🟣 خوردن پسته ها نیم ساعت بعد از مصرف دمنوش بلامانع است
🟢 میتونید پسته ها رو بصورت
#نیمکوب مصرف کنید
🍵این دمنوش در دیابت
#خردسالان هم کاربرد داره
🌹 بجای
#گلاب میتوان از
#آب نیز استفاده نمود
📌 مقدار مصرف روزانه یک لیوان است برای شروع ابتدا با نصف استکان شروع کنید و مصرف رو تنظیم کنید.
https://eitaa.com/Yuzarsif313Hakim
کانال طب سنتی اسلامی ایرانی عضو شوید 👆👆👆