تغذیه برای تقویت بدن سوپ سیر و زنجبیل 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: پیاز بزرگ ۱ عدد/سیر ۱۰ حبه/زنجبیل ۱ عدد/آب مرغ ۲ لیوان/جعفری تازه، خرد شده ۱ قاشق غذاخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز را خرد کنید. یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید. آب مرغ را به همراه ۲ لیوان آب ولرم به قابلمه اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید. پس از این که به جوش آمد، سیر، پیاز و زنجبیل رنده شده را اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. پس از این که سوپ آماده شد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید. 🌸 👇طب سنتی اسلامی👇🌸 https://eitaa.com/joinchat/3929080199Cbad1a50945