شماره 114 ⬅️در ادامه مطالب کم خونی 🩸برای کاهش آهن خون چه بخوریم: در برخی موارد وجود میزان زیادی از آهن دربدن سبب غلیظ شدن خون فردمیشود. به همین دلیل افرادی که دارای خون غلیظ هستند به منظور رقیق کردن خون پیگیر پاسخ این سؤال هستندکه برای کاهش آهن خون چه بخوریم؟ زرشک: یکی از مؤثرترین مواد غذایی برای رقیق شدن خون محسوب میشود.زرشک سبب باز شدن دیواره رگ‌های خونی و در نتیجه بهبود جریان خون در بدن می‌شود. برای مصرف زرشک ابتدا مقداری زرشک را در آب خیس کرده و یک روز صبر کنید تا خیس بکشد. بعد از گذشت این زمان آب زرشک را از صافی کرده و میل کنید. توجه داشته باشید که زرشک هم میزان مصرف خاص خود را دارد و بهتر است در خوردن آن زیاده روی نکنید. 🍍 آناناس بروملین نام دارد.این آنزیم برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار مؤثر بوده وسبب رقیق شدن خون هم میشود.مصرف آناناس ازلخته شدن خون جلوگیری کرده و دارای خاصیت ضد التهابی هم هست. 🍅انار: سرشار از خواص بی‌نظیری است که یکی از این خواص کاهش غلظت خون می‌باشد. مصرف انار برای قلب بسیار مفید است و سبب کاهش فشار خون می‌شود. با این وجود بهتر است در مصرف انار زیاده روی نکنید. 🧄سیر:به عنوان یک آنتی بیوتیک غنی از خواص ضد میکروبی است. از سیر به منظور جلوگیری از لخته شدن خون استفاده میشود و به نوعی سبب رقیق شدن خون می‌گردد. 🍇انگور: برای رقیق شدن خون می‌توانید از عصاره دانه‌های انگور استفاده کنید که این عصاره برای قلب نیز بسیار مفید و مؤثر است. سرشار از آنتی اکسیدان بوده و سبب کاهش فشار خون می‌شود.