#روش_تهیه_دمنوش_شاتره
به ۲ تا ۴ گرم خشک شده گیاه (مخلوط برگ، گل و ساقه) یک لیوان آب جوش افزوده و ۱۵ دقیقه میگذاریم بماند. سپس آن را صاف نموده و بهصورت گرم قبل از غذا میل میکنیم.
میتوان روزانه تا سه نوبت (صبح، ظهر و شب) این مقدار را تکرار کرد. جمعاً میتوان ۶ تا ۱۲ گرم گیاه خشک شده را که سه لیوان محصول صاف شده ایجاد میکند، در طول روز مصرف کرد.
💢کانال حکیم حسین خیراندیش 💢
─━━━⊱🌹🌺⊰━━━─
🆔 @tebbeslamisonati