🥩🥛گوشت در شیر(شیرگوشت) ♨️گوشتی که باید برای این غذا مصرف شود، حتما باید گوشت گوسفند باشد. 🔸 توصیه شده که گوشت سر دست راست گوسفند بهترین قسمت گوشت بدن گوسفند بوده و بسیار مقوی است. 🔹بسته به میزان گوشتی که میخواهید بپزید، قابلمه متناسب با آن را انتخاب کنید و گوشت را در آن قرار دهید و آن را روی گاز با شعله بسیار ملایم قرار دهید. 🔸سپس شیری که بمدت حداکثر بین ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جوشیده شده را کم کم به آن اضافه کنید. 🔹شیری که باید برای پخت این غذا مصرف شود حتما باید شیر تازه گاو باشد.درطول پختن این غذا، شیر سریع تبخیر می شود. 🔸بنابراین باید مراقب غذا باشید و هر بار که حجم شیر کم می شود، مقداری شیر به آن اضافه کنید. 🔹این روند را آنقدر ادامه دهید تا گوشت بخوبی پخته شود. در آخر ادویه های لازم را به سلیقه خودتان می توانید اضافه کنید. نوش جان 🍎مجموعه طبی رایحه سیب👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1570963458Ced84a594b8