🔹سطح توقع پسران بالا رفته است!
⭐سطح توقع پسران نسبت به دهههای پیش بالا رفته است.
معیارهای
#ازدواج پسران آنقدر متنوع و متعدد شده است که بعضاً ارتباطی با سطح
#زندگی و شرایط شخصی خودشان ندارد❗️
شاید بتوان دلایل این قضیه را در چند بعد دید.
✅اول آنکه روابط آزاد
#دختران و پسران و دسترسی راحت به جنس مخالف، سطح توقعات
#پسران را بالابرده است.
✅از طرف دیگر طی دو دهه اخیر رسانهها آنچنان به موج آمارهای درست و نادرست جمعیتی و اکثریتبودن دختران برای ازدواج دامن زده و بر آن موجسواری کردهاند، که آنچه در نهایت ایجاد شده، تصور نادرستی از ازدواج برای پسران و خانوادههایشان است.
💫برخی از این معیارهای جدید مانند ثروت، موجب اضمحلال زیرساختهای اخلاقی، ارزشی و اعتقادی جامعه شده و از همه مهمتر موجب بازتولید نگاه ابزاری به زنان و شیءشدگی آنها شده است.
در میان ملاکهای 🔥جدیدالتأسیس🔥
برای
#انتخاب_همسر از نگاه مردان، 💰ثروت دختر و وضعیت طبقاتی خانواده او جزو ملاکهایی است که برای تعدادی از پسران مجرد از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و البته این امر موضوع جدیدی است که تا چندی قبل اساساً جایی در ذهن پسران نداشت.
❗️درگذشتهای نهچندان دور پسرانی که به هر دلیل مجبور به زندگی در خانه پدرزن یا خانه اهدایی خانواده زن میشدند، با لفظ "داماد سرخانه" بهنوعی مورد انتقاد قرار گرفته و این موضوع به لحاظ اجتماعی امری ناپسند شمرده میشد.
اما ظاهراً در سالهای اخیر شرایط فرهنگی جامعه به سمتی رفته است که اولاً شرایط اقتصادی و مادی خانواده دختر برای خانوادهها بسیار مهم شده و البته این قضیه تا حدودی نتیجه طبیعی پراهمیت شدن تجملات است و ثانیاً رقابتی میان پسران برای ازدواج با دختران "خانه دار" و "شاغل" درگرفته است که وجههای مادی و متضاد با فرهنگ و قوانین شرعی و عرفی، به ازدواج میدهد.
⭕️اختلاف سطح اقتصادی در مورد افرادی كه قصد ازدواج دارند، باید مورد توجه قرار گیرد.
-پسر جوانی كه در یك
#خانواده فقیر بزرگ شده و فرضاً تحصیلاتی هم دارد، نمیتواند دختری از یك خانواده مرفه را اقناع كند.
_ جالبتر اینکه شرایط تربیتی آنها هم متأثر از این موضوع بوده و با هم در این زمینه هم متفاوتاند.
آن دختر در یك زندگی با امكانات زیاد بزرگ شده و توقعاتی كه در خانه شوهر دارد در همان سطح است و چون چنین وضعیتی را در خانه شوهرش نخواهد داشت، احتمال بروز اختلاف و ناراحتی وجود دارد.
بنابراین، باید در زمینه امكانات مالی و رفاه خانواده در زمان انتخاب
#همسر، توجه خاص مبذول شود.
🚫اما دراین میان بعضی از خانوادهها "اولین" عاملی را كه در زندگی زناشویی مورد توجه قرار میدهند، میزان درآمد و ثروت طرف مقابل است.
توجه افراطی به این عامل و نادیده گرفتن عوامل دیگر، سنگ بنای ازدواج را بر مادیات استوار میسازد و به احتمال زیاد، ناهماهنگیهای اخلاقی و فرهنگی را پدید میآورد و موجب اختلاف و درگیری در زندگی زناشویی میشود.
پس با در نظر داشتن تناسب از لحاظ مالی هرگز هرگز هرگز،به خاطر وضعیت مالی مناسب طرف مقابل او را انتخاب نکنید....
@afifane
✳️ زندگی عفیفانه. ✳️