🌀یادداشت ثامن(۴)
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار هشتم؛ مطالبهگری
🔻بسیج به موازات خدمترسانی، مطالبهگر خدمت به مردم نیز میباشد. کشور ایران ثروتهای بالفعل و بالقوه زیادی دارد و میتواند شرایطی فراهم کند که نیازهای مردم خصوصاً در حوزه معیشتی برآورده شود، اما واقعیت تلخ موجود بیانگر سختی معیشت بخشهایی از جامعه است که دولت جمهوری اسلامی و سایر قوا و دستگاههای حکومتی باید به آنها رسیدگی کنند و در جهت حل آنها اقدامات موثری انجام دهند.
🔹امروزه برخی دولتمردان و مسؤلان و نمایندگان مجلس به علل مختلف از انجام وظایف ذاتی خود باز میمانند، مسائلی همچون ترجیح منافع گروهی و حزبی بر منافع ملی، حاشیهسازی، درگیر شدن در منازعات بیحاصل سیاسی و یا عدم اولویتبندی مناسب، از جمله عللی است که میتواند به ضعف رسیدگی به مشکلات و اولویتهای جامعه منجر شود. البته مسائل دیگری از جمله عدم شایسته گزینیها، ناکارآمدیها و در موارد حادتر سودجوییها و منفعت طلبیهای نامشروع معدودی از مدیران هم مزید بر علت عدم رسیدگی کامل به مشکلات جامعه میگردند.
🔸در چنین وضعی بسیج باید زبان گویای حق خواهی و مطالبه گری مردم باشد و با بهرهگیری از ظرفیتها و تریبونهای در اختیار، فریادگر مطالبات مردم باشد.
🔹حداقل کاری که میتواند انجام گیرد مجاب سازی و حتی وادار سازی مسئولان ذی ربط به حضور در میان مردم میباشد تا در مواجهه با مردم، ضمن شنیدن درد دل مردم و دلجویی از آنها، متوجه مسئولیتهای خود شده و وظایف خود را به نحو احسن به انجام رسانند.
🔺مطالبه گری بسیج باید به گونهای باشد که اذهان و افکار عمومی، «بسیج» را کاملاً در کنار خود ببینند نه آن که هنگامه اعتراض، بسیج را جزئی از بانیان مشکلات خود پندارند.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری