نودل نخورید!🍜
◽️ نودل حاوی مواد نگهدارنده مضر است به راحتی هضم نمیشود و ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد و سرشار از چربیهای اشباعشده و نمک است
💯 کسانی که دو یا سه بار در هفته نودل میخورند در معرض ابتلا به دیابت، چاقی، فشار خون بالا هستند
✅ خوراکهای سودمند برای مبتلایان دیابت، پیشدیابت، چاقی، کبد چرب
این پنج خورش برای کنترل بهتر قند خون، کاهش وزن، کاهش عوارض درازمدت دیابت، و کبد چرب سودمند هستند:
🔸 خورش کدو
🔸خورش لوبیاسبز
🔸خورش بامیه
🔸خورش قرمهسبزی
🔸خورش کرفس
🧅 بسیار خوب است که این خورشها همراه با پیاز شیرین، مرزه و شنبلیله و شوید و جعفری، پودر کامل لیموعمانی، و دارچین و زردچوبه آماده شوند.
♨️و با مقدار خیلی کم روغن سالم مثل زیتون طبخ شود
🔸 دو نکته:
۱. بهتر است سبزیجات و پودر کامل لیمو و ادویه، خیلی حرارت نبینند و در زمان نزدیک به جا افتادن غذا افزوده شوند.
۲. در افراد دیابتی و کسانی که کبد چرب یا اضافهوزن یا چاقی مرضی دارند بهتر است برنج حداکثر یکسوم از کل مقدار غذا باشد و بصورت شویدپلو، هویجپلو، سبزیپلو، چلوزیره، چلوسیاهدانه، زرشکپلو با زیره و تخم گشنیز آماده شود.
🌸 سخن پایانی:
هنگام پختن غذا برکت و عافیت بخواهیم، برای سلامت خود و دیگران دعا کنیم و آن را با آرامش و شکرگزاری بخوریم.
@ahadis_tollab کانال احادیث الطلاب