مواد لازم : ارد 500گرم (350گرم ارد نون فانتزی 150 گرم ارد کامل ) شیر یا اب 250 (من شیر استفاده کردم) مخمر فوری 6 گرم نمک یک قاشق مربا خوری شکر یک قاشق مربا خوری شیر خشک 4قاشق غذا خوری تره یا پیازچه یک لیوان تخم مرغ کامل و کمی شیر برای رومال طرزتهیه: اولین کاری که انجام میدید ارد را الک کنید مواد خشک را با هم ترکیب کنید اب یا شیر را کم کم اضافه کنید شیر را همیشه با احتیاط بریزید ابخور ارد ها باهم فرق داره امکان داره کل مایعات استفاده بشه از طرفی امکان داره اضافه بیاد گاهی برای من پیش امده بیشترم ریختم پس احتیاط کنید. خمیر را خوب ورز بدید یه خمیر لطیف بدست میاد بعد تره یا پیازچه یا ترکیب هر دو را به خمیر اضافه کنید خوب مخلوط کنید خمیر را چونه کنید تو یه ظرف چرب شده قرارش بدید 40الی 60 دقیقه نیاز به استراحت ( چک کنید چون ارد کامل داره ارد کاملم خمیر زودتر دو برابر میشه) بعد پفش را بگیرید فرم را هم از قبل گرم کنید دمای 200درجه مدت زمان پخت نون 5الی 8 دقیقه روی نون طلایی بشه خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید چونه کنید. تقریبا 335گرم بعد روی کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز پهن کنید( قطر 25 تقریبا) و با غلطک سوراخ کن یا با چنگال روش را سوراخ سوراخ کنید رومال بزنید (میتونید رومالم نزنید ولی من اینجوری بیشتر دوست دارم )و بزارید تو فر داغ کاسه اب داخل فر فراموش نشه( بهتر گذاشته بشه ). ‌‌ 〰️🌱،، ♥،، 🌱〰️ با ما درڪانال آهنگ زندگے همراه باشید 📱Join╰➤ [• @farnaonline •]