زمان: حجم: 121.4K
۱۴۲۵ در تهیه شیره انگور گفته شده موقع جوشاندن انگور باید حداقل تبدیل به یک سوم بشه تا پاک بشه با توجه به اینکه اکثر شیره های موجود در بازار با کشمش تهیه میشه، به این صورت که آب بهش اضافه میشه و جوشانده میشه تا وقتی غلیظ بشه و حالت شیره پیدا کنه، آیا زمانی که با آب مخلوط میشه و جوشانده میشه باز هم نجس میشه؟ اگر پاسخ بله هست ؛ با توجه به اینکه مقدار آب ملاک خاصی نداره، چطور باید بفهمیم به مقدار پاکی جوشانده شده؟ اینکه به حالت متعارف غلظت برسه برای پاک شدن کافیه ؟ @ahkam_ostad_zaree