💠
ژله،ژلاتین،پاستیل
💬سؤال:
حکم خوردن ژله و ژلاتین و پاستیل که در بازار مسلمانان خریداری میشود، چیست؟
✅پاسخ:
حلیت و حرمت ژلاتین دایر مدار موادی است که از آنها تهیه میشود؛ ژلاتین گیاهی حلال است و ژلاتین تهیه شده از استخوان حیوانهای حلال گوشت که ذبح شرعی نشدهاند چنانچه ظاهر استخوان را قبل از تبدیل به ژلاتین، تطهیر کنند، پاک و حلال است و اما ژلاتین تهیه شده از پوست حیوان حلال گوشت که ذبح شرعی نشده، نجس و حرام است و ژلاتین تهیه شده از اجزای حیوانات حرام گوشت حرامند؛ در هر صورت اگر ژلاتین دارای قسم حلال و حرام باشد و شما ندانید آنچه میخورید از کدام قسم است، محکوم به حلیت است.
#احکام
✍ حجت الاسلام عباسی کیخنانی
🆔 آیدی_ایتا_ رساله عملیه امام خامنهای
@ahkamaslami12