احکــامـچه 📓
📬
سفـــر شغـــلی
❓
سـؤال می شود که:
شـرایط تحقق سفـر شغلی چیست؟
https://eitaa.com/ahkamcheh
⛔️
پاسـخ می فرمایند که:
🌏
آیةالله حسینی خامنه ای: ۱. قصد انجام سفر شغلی داشته باشد؛ ۲. سفر شغلی را شروع کند؛ ۳. قصد استمرار سفر شغلی را داشته باشد. بنابراین اگر سفر شغل باشد، خواه قوام شغل به سفر کردن باشد، مانند رانندگی یا خلبانی و خواه سفر کردن مقدمه ی شغل باشد، مانند سفر پزشک یا معلمی که برای شغلش سفر می کند، یا طلبه یا دانشجوی افسری یا دانشجوی فرهنگیانی که تحصیلش جزء حرفه و شغلش محسوب می شود و برای تحصیل، سفر می کند، و نیز کارمندی که برای تحصیل علمی که جزء حرفه و شغلش است، سفر می کند، نماز در همه این سفرها تمام و روزه صحیح است.
🌍
آیةالله مکارم شیرازی: راننده ها، خلبان ها، كشتيبان ها و ساربان ها و مانند آن ها كه سفر، شغل آن ها می باشد بايد نماز را تمام بخوانند. ضمنا این نکته قابل ذکر است: هر چند علی الظاهر افراد مختلفند: گروه اوّل: شغله السّفر مانند راننده، گروه دوم: شغله فی السّفر مانند پیله وَر که در روایات به آن اشاره شده است « اَلتّاجِر ُالَّذی یَدُورُ فی تِجارَتِهِ» و به تعبیر امروزی تاجری که برای تجارت نیاز به سفر دارد و گروه سوم: غیر از این افراد که مسافرتشان برای امور دیگری مثل کار یا تحصیل است؛ ولیکن به فتوای ما هیچ کدام از آن ها با هم فرقی ندارند و معیار کثیرالسّفر است یعنی به قدری سفر کنند که برای آن ها مسافرت از حالت فوق العاده خارج شود و تبدیل به حالت عادی گردد.
#نماز_مسافر #سفر_شغلی #روزه_مسافر #احکــامـچه
📚
نشـانی داده می شود به:
رساله نماز و روزه آیةالله حسینی خامنه ای، ص ۷۸، م ۴۷۷، ۴۷۹، ۴۸۳ و ۴۸۵ و پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیةالله ناصر مکارم شیرازی، احکام نماز مسافر، حکم نماز شخصی که شغل او مسافرت می باشد.
🗓 ۹ شهــریور ۱۴۰۰
هر روز یک مسأله شرعی در 🔻🔻🔻
🚕
https://eitaa.com/ahkamcheh🗞
📛 لطفاً برای ترویج احکام دین، فقط با این لینک برای دوستانتان ارسال فرمایید🖕🏽🖕🏼🖕🏻🖕