✳️فتنه88 ، توییتر و فیس بوک و دروغ تقلب گسترده و حال انتخابات2020 آمریکا
✍
#سید_علیرضا_آل_داود
⭕️ انتخابات 2020 آمریکا فارغ از تمام حوادثش برای من که در سال 88 جوانان انقلابی را برای مقابله با آن فتنه آمریکایی-صهیونیستی در توئیتر و فیس بوک آموزش میدادم و از نزدیک شاهد وقایع آن بودم نکات جالبی داشت:
در انتخابات ریاست جمهوری 88 آمریکایی ها علنا با فیس بوک، توییتر، گوگل و سرویس هایش مانند سرویس ترجمه و... ، رسانه های مختلف و... در مناسبات داخلی ما دخالت میکردند و آن فتنه8 ماهه را در کشور ما رهبری کردند، اما در انتخابات 2020 همان وقایع را با حکمرانی و مدیریت متمرکزشان بر این سرویس ها مدیریت کردند که اتفاق نیفتد و یا حداقل رسانه های اجتماعی و ارتباطی نقشی در شعله ور کردن حوادث و اعتراضات پس از انتخابات نداشته باشند.
⭕️یکی از مهمترین شاهد مثال های این موضوع کتاب خاطرات هیلاری کلینتون به نام انتخاب های سخت است که 5 سال پس از فتنه88 نوشته شده است.
⭕️مهم اینجاست رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند سخنرانی به موضوع جلوگیری از تعطیلی توئیتر برای اثر گذاری بر اغتشاشات و آن انقلاب رنگی سبز و نقش جدی فضای مجازی و سرویس هایش در آن فتنه اشاره کردند.
⭕️فرد کلیدی در فتنه 88 هیلاری کلینتون و فردی به نام ❗️جرد کوهن ❗️ بود که در آن زمان در وزارت امور خارجه آمریکا مشغول بودند.
⭕️متن ترجمه شده کتاب کلینتون و اعترافات وی را بخوانید:
📛در ژوئن همان سال(2009-1388)، جوانان ایرانی از وبسایت ها و شبکه های اجتماعی به منظور ارسال پیام های خود در جریان اعتراضات پس از انتخابات استفاده کردند. درست در همان زمان بود که صحنه تیراندازی به خانم 26 ساله ای به نام "ندا آقا سلطان" توسط نیروهای شبه نظامی طرفدار دولت با استفاده از دوربین تلفن های همراه ضبط شده و در توئیتر و فیس بوک منتشر شد.
📛بدین ترتیب، در کمتر از چند ساعت میلیون ها نفر از مردم جهان مشاهده کردند که چطور در یکی از خیابان های تهران دختر جوانی در خون خود غلتید. به گفته مجله تایم: "در طول تاریخ حیات بشری، هیچ صحنه قتلی با این حجم از ببینده مواجه نبوده است". همین ویدئو خشم جهانیان نسبت به ظلمی که به معترضان می رفت را برانگیخت.
📛درست پنج روز پیش از این حادثه، مقامات وزارت امور خارجه که پیگیر تلاش های مخالفان دولت ایران در فضای مجازی بودند، متوجه بروز یک مشکل شدند. ☢توئیتر☢ قصد داشت به منظور انجام تعمیرات دوره ای برای مدت زمان کوتاهی خدمات جهانی خود را محدود کند که دقیقا نیمه روز در تهران بود.
📛برای حل این مسئله یکی از اعضای واحد برنامه ریزی سیاسی وزارت امور خارجه به نام "کوهن" که جوانی 27 ساله بود، انتخاب شد. در آوریل همان سال او طی سفری به بغداد با "جک دورسی" یکی از بنیانگذاران و مدیران توئیتر، ملاقاتی داشت. به همین دلیل او بلافاصله تلاش کرد تا ضمن ارتباط با دورسی به او هشدار دهد که محدود ساختن خدمات توئیتر در آن بازه زمانی چه ضربه ای به فعالان اجتماعی در ایران وارد می کند.
📛در نتیجه همین گفتگوها، توئیتر برنامه تعمیرات خود را تا نیمه شب بعد به تعویق انداخت. این شرکت در توضیح علت این کار در یادداشتی که در وبلاگ خود منتشر کرد نوشت: "به نظر می رسد در حال حاضر توئیتر نقش ارتباطی مهمی در ایران ایفا می کند". با این حال دولت ایران ثابت کرد در استفاده از این فناوری ها به نفع اهداف خود، مهارت فوق العاده ای دارد.
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi