راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 🥴👍🦋 تخم مرغ:🥚 برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است. عسل:🍯 برای تشخیص عسل واقعی‌، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است. چای:🍮 چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است ماهی:🐠 آپشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق می‌زند. برنج:🍚 برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه می‌دهد. زعفران:🎋 زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد . میوه های خشک:🥗 میوه های خشکی که رنگ‌های فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند کَره:🍥 کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند. راز سلامتی ╔═ 🍃🌸🍃 ═════╗ @raze_salmaty ╚════🍃🌸🍃🌼🍃