راهکارهای عجیب برای تشخیص مواد غذایی تقلبی 🥴👍🦋
تخم مرغ:🥚
برای تشخیص تخم مرغ تازه از تخم مرغ مانده آنرا در ظرف آب بیندازید. تخم مرغی که ته آب برود تازه است.
عسل:🍯
برای تشخیص عسل واقعی، آنرا با یک قطره سرکه و کمی آب مخلوط کنید. اگر کف کند عسل تقلبی است.
چای:🍮
چای تقلبی حتی در آب سرد هم رنگ میدهد که این بخاطر رنگ مصنوعی آن است
ماهی:🐠
آپشش ماهی تازه صورتی رنگ است و چشم ماهی تازه برق میزند.
برنج:🍚
برنج تقلبی حاوی پلاستیک است و سوزاندن مقداری از آن آتش میگیرد و دود سیاه میدهد.
زعفران:🎋
زعفران اصل براق نیست و اگر بین انگشتان دست له کنید انگشت چرب نمیشود و عطر و بو دارد .
میوه های خشک:🥗
میوه های خشکی که رنگهای فریب دهنده دارند با اکسید سولفور خشک شده است و آلرژی زا هستند
کَره:🍥
کره را در آب جوش بیندازید. کره حاوی پالم در آب جوش حل نمیشود و حالت بریده بریده پیدا میکند.
راز سلامتی
╔═ 🍃🌸🍃 ═════╗
@raze_salmaty
╚════🍃🌸🍃🌼🍃