قهوه و چای، دشمنان زوال عقل!
رسانه psypost نوشت:
🔹 بر اساس مطالعات محققان علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن نوشیدن آنها میتواند خطر ابتلا به اختلالات شناختی مانند زوال عقل را کاهش دهد و باعث محافظت در برابر بیماریهای مختلف شود.
🔹کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲: مصرف این نوشیدنیها میتواند از ابتلای افراد به دیابت نوع ۲ بکاهد و به بهبود ترشح و حساسیت انسولین کمک کند.
🔹محافظت در برابر کبد چرب و سرطان: قهوه سرشار از آنتی اکسیدانهایی است که به خنثی کردن سلولهای سرطانی کمک میکند و خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش داده و برای درمان بیماری های کبدی مفید است.
🔹کمک به بیماریهای قلبی و عروقی:چای سبز و قهوه طبق مطالعات نشان میدهد که میتوانند از ابتلا بیماریهای قلبی و عروقی تا حدی جلوگیری کند. آنتی اکسیدانهای موجود در قهوه میتواند اثرات محافظتی بر روی سیستم عروقی داشته باشد.
🔹کاهش احتمالی زوال عقل: مدتهاست که ثابت شده کافئین موجود در قهوه و چای فعالیت مغز را تحریک میکند اما مطالعات جدید نشان میدهد که این نوشیدنی میتواند در برابر زوال عقل و آلزایمر محافظت کند.