♦️به کنجد لب نزنید اگر به این بیماری‌ها مبتلا هستید 🔹کنجد به دلیل حاوی انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالم است و می‌تواند به سلامت قلب، دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. اما مصرف آن برای همه توصیه نمی‌شود. 🔹دانه کنجد مملو از چربی‌های غیراشباع است و می‌تواند به کاهش کلسترول بد کمک کند. اما افراد مبتلا به آلرژی، بیماری التهاب روده یا سنگ کلیه باید از مصرف کنجد خودداری کنند. برای سلامتی بدن، حداکثر دو قاشق غذاخوری کنجد روزانه مصرف شود. @Akhbarkhorasnshomali