♦️رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی: هزینه پخت نان ۲۰۰ درصد و مصرف ۳۰ در صد افزایش یافته
محمد سلیمانی رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی:
🔹بعد از آزادسازی نرخ آرد نانوایان فانتزی بخشی از مردم که نیازشان را با این نوع نانها تامین می کردند خریدار نان سنتی شدند و مصرف این نان ۳۰ درصد افزایش پیدا کرد.
🔹علاوه بر این با افزایش نرخ ماکارونی و سایر غلات و مقایسه قیمت این اقلام با نان، مردم به این نتیجه رسیدند که بهتر است نان را جایگزین غلات کند./ ایلنا
#اخبار_تهران در فضای مجازی👇
@akhbartehran