❇️جلسه بیستم❇️ 👈عوامل موثر در نیکویی و تحسین صوت ۵)تغذیه صحیح و رعایت پرهیز ب) پرهیز: درباره اینکه برای بهبود صوت چه خوراکی هایی باید یا نباید مصرف شود نقطه نظرات متفاوت و بعضاً مشترکی به طور تجربی یا علمی وجود دارد که در اینجا وارد جزئیات آن نمی شویم زیرا به هر حال با توجه به طبع و میزان حساسیت های انسان ها نسبت به خوراکی‌ها و آشامیدنی‌های مختلف میتوان به یک جمع بندی مشترک و قطعی دست یافت. تاکید ما در اینجا بیشتر بر پرهیز از مواردی است که به احتمال فراوان برای عموم صداها زیان‌آور می باشد گرچه ممکن است پاره‌ای از موارد یاد شده بر صدای برخی از افراد هیچ نوع تاثیر منفی نداشته باشد در هر حال پرهیز از موارد زیر توصیه میگردد ۱. هر چیز بسیار سرد که وارد حلق شود از قبیل نوشیدنی های سرد یا حتی هوای سرد که معمولاً در موقع خروج از محیط گرم و ورود به محیطی با هوای سرد در فصل زمستان بسیار اتفاق می افتد ۲. خوراکی های بسیار چرب حاوی روغن چه چربی آن طبیعی باشد نظیر نارگیل و گردو یا بدان افزوده شده باشد مانند غذاهای حاوی روغن و سرخ شده. ۳. خوراکی ها و آشامیدنی هایی که میزان مزه های چندگانه ترشی شوری شیرینی تلخی و تندی در آن زیاد بوده و موجب تحریک اندام های صوتی گردد ۴. خوراکی های بسیار معطر نظیر دانه های معطر و ادویه جات سبزیجات خیلی معطر و استعمال عطر ها و مواد خوشبو کننده تند. ۵. استشمام هوای فاسد و آلوده و استعمال دود های مختلف البته لازم به ذکر است که پرهیز از برخی موارد یاد شده مانند نوشیدن چیزهای سرد در همیشه ایام و پرهیز از برخی دیگر نظیر شیرینی جات و سبزیجات معطر نیز باید در همان روز خواندن یا ساعاتی پیش از آن صورت پذیرد. https://eitaa.com/alhanqurani