#صداسازی
👈سوال سوم
کدام خوردنی ها به عملکرد بهتر حنجره وتارهای صوتی کمک میکند ؟
استفاده ازغذاهای کم چرب مثل انواع پلوها.غذاهای ابکی مثل سوپ جو. سوپ مرغ وآشهایی که نرم باشند
وادویه مثل فلفل تند وکشک نداشته باشند.
ژله ، نشاسته یا همان آبجوش و نشاسته ی میکس شده . شیرکم چرب و ولرم . تخم مرغ عسلی . شلغم و آب
شلغم . دانه های لعاب دار مخلوط با آب جوش مثل چهارتخمه، به دانه . لعاب عدسی همراه با روغن زیتون .
عرق گل گاوزبان، ودمنوش ریشه ی شیرین بیان می تواند به بهتر شدن عملکرد حنجره کمک کند.
در صورتی که به علت سرماخوردگی و عفونت، فریاد زدن با صدای بلند و یا انجام جراحیهای حلق و حنجره
دچار آسیب تارهای صوتی شدید میتوانید از شربت عسل و آبلیمو جهت کاهش گرفتگی صدا و بهبود درد
گلو کمک بگیرید؛ به عبارت دیگر یک قاشق عسل را دریک لیوان آب داغ حل کرده و بعد از چند دقیقه چند
قطره آبلیمو به آن اضافه کنید، بدیهی است استفاده از عسل طبیعی و لیموی تازه، اثرات بهتری را به دنبال
خواهد داشت. در برخی موارد نیز میتوانید مقداری نشاسته را در آب یا شیر سرد حل کرده و بعد از گرم
کردن مخلوط و افزودن مقدار کمی شکرو نوشیدن، گرفتگی صدا و گلودرد را بهبود ببخشید.
گیاهان دارویی و دم کرده ها مثل 4 تخم یا همان روتارین نیز در درمان گرفتگی صدا کمککننده باشد.
نوشیدن آب هویج با شیر، سوپ یا شربت تره، ، جوشانده به دانه (۳۰ گرم به دانه در نیم لیتر آب)و جوشانده
انجیر (۴۰ تا ۱۲۰ گرم انجیر در یک لیتر آب)نیز میتواند در ترمیم تارهای صوتی آسیب دیده و بهبود صدای
شما موثر باشد. در این خصوص می توانید ازعطاری ها اطلاعات بیشتری دریافت کنید.
همچنین برای پیشگیری از سرطان حنجره و محافظت از تارهای صوتی از سبزیهایی همچون فلفل دلمه ای، کلم
پیچ، گوجهفرنگی و اسفناج به علت داشتن آنتیاکسیدان بسیار بهره ببرید. سبزیهای سبز برگ سرشار از
ویتامین C و سبزیهای زرد یا نارنجی یا قرمز سرشار از بتاکاروتن، پیشساز ویتامینA ،هستند که همگی برای
محافظت از حنجره مناسباند.
اما نکته بسیار حائز اهمیت این است که در صورت گرفتگی های شدید یا طولانی شدن روند باز شدن صدای
شما، حتما به یک متخصص مراجع کنید. یک قاری بزرگتر، یا خواننده مسن تر از شما، اگر چه می تواند
تجربیات خودش را در مورد گرفتگی صدا در اختیار شما بگذارد، اما قطعا متخصص مسائل مربوط به حنجره نیست.
#صداسازی
https://eitaa.com/alhanqurani