ـ⁣⁣⁣⁣🌺🍂🍃🍂🍃🍂 ـ⁣⁣🍃 ـ⁣⁣⁣⁣ 🍂 ـ⁣⁣⁣⁣🍃 ـ⁣⁣⁣⁣🍂 نمک ، تنها متهم فشار خون نیست! ❌برخلاف تصور عامه فقط خوراكی‌های شور نیستند كه می‌توانند فشارخون را بالا ببرند. ✔️از دیدگاه طب سنتی كسانی كه مستعد افزایش فشارخون هستند ممكن است با زیاده‌روی در مصرف حتی شیرینی‌های طبیعی مثل ارده و شیره، عسل و خرما و شیره آن دچار پرفشاری خون شوند. ❌در مورد باور نادرستی كه برخی از افراد در مورد مصرف دمنوش گل گاوزبان و سیر به منظور كمك به كاهش فشار خون دارند باید بدانید كه براساس یك مطالعه دم‌كرده گل گاوزبان به طرز معنا‌داری باعث افزایش فشارخون به‌خصوص در افراد مبتلا به فشارخون بالا می‌شود. ❌سیر به تنهایی نمی‌تواند گیاهی دارویی برای درمان پرفشاری خون باشد و حتی برای تعدادی از مبتلایان می‌تواند برعكس عمل كرده و سبب بروز حرارت و گرمی و افزایش فشارخون شود. ✔️یكی از علل فشارخون بالا اختلال گوارشی و از جمله یبوست است كه در روند درمان بیماران با فشارخون بالا لزوما درمان مشكلات گوارشی برای آنها باید در اولویت قرار بگیرد. 🖊دکتر زهرا شکر ریز (متخصص طب سنتی ایرانی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🔔کانال رسمی حکیم خیر اندیش 🆔https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir 🍂 🍃 🍂 🍃 🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃