─┅─✵🕊✵─┅─
👸به وقت کدبانویی👸
کاپ کیک کره ای
واقعا خیلی نرم و لطیف هستش و خیلی هم خوشمزه ، سخت هم نیست و با مقدار زیر 17 تا کاپ کیک شد.
تخم مرغ 2 عدد
کره 100 گرم
شیر 1/2لیوان
شکر 160 گرم ، معادل 3/4لیوان
آرد 225 گرم ، معادل 1 و1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری
تخم مرغ و شیر و کره را از یک ساعت قبل در محیط بیرون یخچال قرار می دهیم . آرد و بیکینگ پودر را الک می کنیم .
کره و شکر را با همزن خوب می زنیم و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و با همزن می زنیم . وانیل و شیر را هم اضافه می کنیم و یک دقیقه با همزن می زنیم . آرد را به تدریج اضافه و هم می زنیم .
فر را از قبل روشن کرده و مواد را داخل قالب مافین یا کاپ کیک می ریزیم من از قالب کیک یزدی استفاده کردم و کپسول را داخلش قرار داده و از 2/3کپسولها را پر از مواد می کنیم . داخل فر 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم .
@alleyasin313