⚜تهیه دمنوش کاهش ⬇️⬇️ ☘☘☘ 🔸: یک عدد 🔸هل: ۸ عدد 🔸: یک قاشق مرباخوری 🔸عسل: دو قاشق مرباخوری برای هر لیوان 🔸زنجبیل: یک دوم قاشق مرباخوری ✍️طرز : 🔻🔻🔻 ◽️سیب‌ها را نگینی یا رنده می‌کنیم و همراه دارچین، ◽️هل و داخل قوری چینی می‌ریزیم. ◽️سپس سه لیوان آب جوش به قوری اضافه می‌کنیم و قوری را به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا دم بکشد. ◽️پس از آماده‌شدن آن را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل کاملاً حل شود. 🔺🔺🔺 ‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‌‎‌‎‌