🛑مواد سمی موجود در واکسن ها را به شما نمیگویند
در سال 2015 گزارش مرکز کنترل بیماری(Center for Disease Control) با موضوع محتویات سمی موجود در واکسنها در آمریکا منتشر شد که در آن موارد متعددی از ترکیبات سمی را در محتویات واکسنها نشان میداد.
.
❌تیمروزال(Thimerosal)
مادهای حاوی اتیل جیوه که بهطور گسترده بهعنوان ماده نگهدارنده(preservative) و ضد میکروب موضعی کاربرد دارد. بیش از 165 پژوهش نشان داده است که این ماده برای سلامت انسان مضر است؛ که از آن جمله میتوان بر اثرات مخرب آن بر دستگاه عصبی اشاره کرد که با بیماریهایی نظیر آلزایمر، اوتیسم، بیشفعالی و عقبماندگی ذهنی در ارتباط است.
❌آلومینیوم
آلومینیوم برای القای پاسخ ایمنی به واکسنها افزوده میشود و میتواند منجر به سمیت عصبی شود. در سال 2011 در پژوهشی از دانشگاه British Columbia اعلام شد که همزمان با افزایش دوز آلومینیوم در واکسنها، تعداد بیشتری از کودکان به ناهنجاری اوتیسم مبتلا شده اند.
فرمالدهید
ماده ای است که طبق استاندارد سازمان غذا و داروی آمریکا(U.S. Food and Drug Administration) برای غیرفعال کردن میکروبهای موجود در واکسن کاربرد دارد. اما در گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO) در لیست مواد سرطانزای انسانی (carcinogen) منتشر شده است. گفته شده است که دوز این ماده کمتر از ایجاد حساسیت برای سیستم ایمنی انسان است اما باید به این نکته توجه نمود که سیستم ایمنی کودکان بسیار حساستر از بزرگسالان است و استفاده از چنین مواد خطرناکی باید مورد تجدیدنظر واقع شود.
❌مونوسدیم گلوتامات (Monosodium Glutamate)
مونوسدیم گلوتامات، از عواملی است که میتواند در عملکرد طبیعی سلولها اختلال ایجاد کند و با آسیب به سلولهای عصبی منجر به تشنج شود
❌ انسانی و حیوانیdna
بافت انسانی و حیوانی بهعنوان محیط کشت برای ویروس یا باکتری مورد استفاده قرار میگیرد. این مقادیر DNA موجود در واکسن میتواند وارد سلولهای بدن میزبان شده و واکنشهای خود ایمنی را ایجاد نماید. شواهدی مبنی بر ارتباط واکسن آنفولانزای B و دیابت نوع یک و واکسن هپاتیت B و MS موجود است.
❌پلی سوربات 80 (Polysorbate 80)
بهعنوان امولسیفایر[1] کاربرد دارد که میتواند منجر به واکنش آنافیلاکسی[2] غیرایمنی شدید شود. همچنین بین این ماده و بیماری کرون[3] رابطه هایی دیده شده است.
تریتون X-100
نوعی شوینده است که منجر به مرگ سلولها میشود.
فنول
نوعی نگهدارنده است و مانند تیمروزال موجب سمیت عصبی میشود؛ یعنی با کشتن سلولهای عصبی به سیستم عصبی آسیب میرساند.
❌فنوکسی اتانول (Phenoxyethoanol)
مادهای آنتیباکتریال است که بر روی کلیه، کبد و سیستم عصبی اثر منفی دارد.با توجه به اینکه چنین مواد پرخطری در واکسنها موجود است
منبع سایت مشرق
✅موسسه تحقیقات طب وعلوم اسلامی الــشــفــاء
🔵تلگرام👇
https://t.me/joinchat/sQg2ylo_9wg5MWVk
🔵ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/1531445248C738e6059a9