@Alshefaa ☀️ 💠غذا هایی که با گوشت پخته می شود💠 🔺۱-پختن گوشت با شیر (یعنی جای آب شیر باشد) شیر هم شیر طبیعی گاو🐄 باشد که بهترین شیر است بقیه شیرها در درجات بعد قرار دارند. در این روش گوشت زودتر می پزد نسبت به زمانی که با آب پخته میشود ، تجربه هم شده برا تقویت بدن بسیار موثر است. این غذا معروف و شناخته شده نیست ولی در روایات مدح شده و از خواصش تقویت بدن و قلب معرفی شده. البته برای تقویت قلب باید گوشت گوسفند را با شیر بپزند. اما برای تقویت بدن هرگوشتی این خاصیت را دارد ، گوشتهای مفید بحثش قبلا بیان شده. هنگام ضعف بدن این غذا تهیه شود و برای بیمارانی که مشکلات قلبی دارند که امروزه هم زیاده نیز مفید و لازم است مثل انسداد عروق و... 🔺۲- ثرید : گوشت را با آب می‌پزند و نان تازه یا خشک در آن خرد میکنند. در این مورد روغن زیتون هم رویش ریخته شودهنگام خوردن نیز مطلوب است. 🔺۳- کله پاچه : عرض شد که هر قسمتی از حیوان که به محل چرا نزدیکتر باشد بهتر است ، کله پاچه نیز تایید شده و هضم کننده آن ، سویق است. 🔺۴-حلیم : زیاد کردن میل عبادت ، مفید کمر درد ، تقویت نیروی جنسی . یکی از تجویزهای غذایی برا افرادی که مشکلات کمر مخصوصا کمر درد دارند مصرف زیاد حلیم است . 🔺۵-آب گوشت : هنگام تهیه آب گوشت توصیه شده که اب ان زیاد باشد ، کدو تنبل(و دیگر انواع کدو) در آن نیز زیاد باشد زیرا که مغز و قدرت درک را زیاد میکند. 🔺۶-گوشت بریان : گوشتی که روی آتش یا ذغال پخته شود ، امروزه آنرا به سیخ میزنند. مفید تب ،کم خونی ، ضعف بدن. 🔺۷-گوشت با روغن زرد گاوی پختن 🔺۸-پختن گوشت با تخم مرغ زیاد کردن همبستری ، درمان نازایی ،زیاد کردن فرزندان ❌این مورد یک استثنا دارد که گوشت ماهی با تخم مرغ ممنوع است. 🔺۹-گوشت پس از پخته شدن با روغن زیتون و سرکه مصرف شود. 🔺۱۰-خورشتی که با سرکه تهیه میشود. 🔺۱۱-خورشت انار شبیه فسنجان است. انار تازه یا خشک یا رب انار + گوشت ◀️محبوبترین غذا نزد حضرت محمد (ص) نکته مهم : پس از آماده شدن خورشت ، نباید در آن آب ریخته شود ✅موسسه تحقیقات طب وعلوم اسلامی الشفاء eitaa.com/joinchat/1531445248C738e6059a