#خمیر_گل_چینی👆🎥
نشاسته ذرت: یک لیوان
چسب چوب شمال: یک لیوان
گلیسرین: یک قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
وازلین: کمی
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری .
❤مراحل ساخت
اول فراهم کردن قابلمه تفلون و قاشق چوبی است که باید آنها را خوب چرب کنید. بعد نشاسته را داخل قابلمه ریخته و در آب حل کنید. گلیسرین، چسب چوب و آب لیمو را اضافه کرده و مجدد با قاشق چوبی هم بزنید. بعد از حل شدن کامل مواد و یکدست شدن آنها با هم، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.برای پخت خمیر حدود 20 دقیقه زمان نیاز است که در این فاصله باید خمیر را همچنان با قاشق چوبی هم زد. بعد از گذشت این مدت زمان و اطمینان از پخت خمیر آن را از روی حرارت برداشته و به صورت داغ با دست های وازلینی خمیر را خوب ورز دهید تا خمیر کاملا یکدست شود.
خمیر را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد از خنک شدن آن را داخل پارچه تمیز پیچیده و بعد داخل نایلون قرار دهید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر آماده شود.
🍃🍃🍃🍃🍃
#پایگاه_معصومیه
🆔
http://eitaa.com/alzahra14