35.25M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
اول مرغارو با فلفل و نمک و‌زردچوبه حسابی مزه دار کن و بزار نیم ساعت استراحت کنه ..بعد تو روغن داغ حسابی سرخش کن و بعد ازینکه گذاشتی تو روغن نصف لیوان آب بریز روش و‌درشو بزار تا حسابی سرخ بشه و بپزه یه طرف مرغا که حسابی سرخ شد برش گردون و دوباره کمی آب بریز و درشو بزار..بعد از سرخ کردن کنارش بزار و توی همون روغن اول پیاز بعد ادویه بعد هویج و دلمه و آلو هارو حسابی تفت بده تا آبش کشیده شه طبق ویدئو رب انار رب الوچه و رب گوجه رو بزن و تفت بده ربی که من ریختم رب هفت میوه بود ⤹༢➥@mijan_ashpaze❤️