🔰بیوگرافی امیر سرتیپ غضنفر آذرفر: اسطوره گمنام ارتش، فاتح حاج عمران، فاتح تمرچین، فاتح پیرانشهر و بنیانگذار و پدر تکاوری ایران
🔹در سال ۱۳۱۸ در روستای مغانک در جنوب الیگودرز در استان لرستان متولد شد. وی پس از فارغالتحصیلی از دبیرستان در سال ۱۳۳۶ در دانشگاه افسری ثبت نام کرد و در طول تحصیل به زبان های عربی و انگلیسی تسلط پیدا کرد. در دوره های آموزش تکمیلی ارتش، دوره مقدماتی، دوره هوابرد و رنجر و همچنین دوره جنگ های ویژه (کلاه سبزهای ایران) در شمار دانشجویان عالی قرار داشت. ایشان دوره های رنجر و تکاوری را در کشورهای ایتالیا و انگلستان طی کردهاند.
💠مسئولیتها: فرمانده ایرانی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در جنوب لبنان در سالهای قبل از انقلاب، فرماندهی لشکر ۶۴ ارومیه، فرماندهی لشکر ۲۸ کردستان، فرماندهی لشگر ۳۰ پیاده گرگان، فرماندهی لشکر ۸۴ لرستان، فرماندهی قرارگاه منطقه ای غرب
💠 حضور در عملیاتها: طراح و فرمانده عملیات کربلای ۷، عملیات والفجر ۲، عملیات والفجر ۴
🔸این ابرمرد گمنام بختیاری یکی از بنیانگذاران آموزش تکاوری در ارتش میباشد.
🔸بعد از موفقیت در جریان عملیات کربلای ۷ در منطقه حاج عمران عراق، دو درجه تشویقی خود را پس میدهد و میگوید: من برای خانه ام جنگیدم نه برای درجه
🔸وی یکی از افرادی بود که انگشتر(نشان) تکاوری را از دست ملکه انگلیس دریافت کرد.
🔸امیر آذرفر در سال ۱۳۵۹ پس از اصابت ترکش در پادگان مریوان، از ناحیه هر دو پا مجروح شد.
🔸سرتیپ آذرفر در کلاسهای تکاوری همکلاس صدام بود، وقتی در عملیات کربلای ۷ موفق شد با نیروهایش به داخل خاک عراق نفوذ کند، گوش یک سرباز عراقی را میبرد و کف دستش میگذارد و به او میگوید: برو و به صدام بگو مرا آذرفر فرستاده است.
🔸ایشان شخصی است که امام خمینی (ره)، شخصا از طریق بی سیم به او ضمن تبریک دستور عقب نشینی میدهد، اما او میگوید تا آخرین قطره خونم برای وطنم میمانم. خاک وطنم ناموس من است.
🔸فرمانده عراقی پس از شکست از امیر آذرفر: افتخار میکنم از لشگری شکست خورده ام که تو فرمانده اش بودی.
🔸از برجسته ترین شاگردان او میتوان از سپهبد علی صیاد شیرازی نام برد.
🔸غصنفر آذرفر در بین همرزمان و همراهانش پیش از آنکه به یک ژنرال بزرگ ارتش معروف باشد، به انسانی با خصایص اخلاقی عالی، نوع دوستی بزرگ و اندیشمندی آرام معروف است. تیمسار بزرگی که علیرغم داشتن موقعیت ممتاز در ارتش، چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب و دسترسی به اموال و امکانات بسیار، هرگز به خود و خانواده اش اجازه استفاده از آنها را نداد.
✍پ.ن: موارد فوق تنها گوشهای از کرامات و ارزشهای امیر پرافتخار ارتش هست که متاسفانه چه در زمان حیات ایشان و چه در فقدان ایشان(هم اکنون) آنطور که باید و شاید به آن توجه نشده است، امیدواریم صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران از این شخصیت والا فیلمی بسازد تا همگان راجع به این قهرمان ملی شناخت پیدا کنند.