🔰جشنواره «نووا» اسم رمزی برای تحریف
🔹قرار است در نزدیکی کیبوتص رعیم در صحرای نگب در جنوب سرزمینهاس اشغالی جشنواره موسیقی رعیم برگزار شود. در واقع جشنواره رعیم به مناسبت جشن سوکوت ـ یکی از مهمترین جشنهای یهودیان ـ برپا میشود. رقاصها، نوازندهها و طیفهای مختلف، از جمله LGBT ها یا همان همجنسگرایان نیز حضور دارند؛ چراکه به تازگی بسیاری از جوامع یهودی تلاش کردهاند جشنهای مذهبی خود را فراگیرتر و شامل همه افراد، از جمله همجنسگرایان کنند. جشنواره رعیم و جشن سوکوت مصادف شد با ۷ اکتبر۲۰۲۳.
🔸عملیات «طوفانالاقصی» در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ نقطه عطفی در تاریخ مقاومت فلسطین ایجاد کرد. ریزش بازارهای مالی رژیم صهیونیستی از جمله تعطیلی شرکت اسپانیایی اینتدیتکس در سرزمینهای اشغالی گرفته تا راهاندازی اعتراضات گسترده دانشجویان کشورهای غربی به حمایت از مردم فلسطین همگی از پیامدهای عملیات طوفانالاقصی بود که همچنان نیز ادامه دارد. در این عملیات، ابتدا نیروهای حماس، مناطقی از سرزمینهای اشغالی را با راکت هدف قرار دادند و پس از آن به صورت زمینی وارد سرزمینهای اشغالی شدند. یکی از نقاطی که نیروهای پیاده به آن رسیدند، منطقه کیبوتص رعیم صحرای نگب در نزدیکی غزه بود. همزمان با برگزاری جشنواره موسیقی رعیم عملیات آغاز شد. «یورو نیوز» در این باره مینویسد: «در پی حمله نظامیان فلسطینی به خاک اسرائیل، حدود ۱۲۰۰ نفر به قتل رسیدند،۲۵۰ نفر به گروگان گرفته شدند. از این تعداد ۲۶۴ نفر در جشنواره موسیقی رعیم جان خود را از دست دادند. همچنین حدود ۴۰ نفر از محل برگزاری این جشنواره موسیقی ربوده شدند.» اکنون رژیم پس از یک سال، به مناسبت نخستین سالگرد کشتهشدگان ۷ اکتبر ۲۰۲۳در محل جشنواره «نووا» مراسمی را برگزار میکند. صفحات مجازی وابسته به رژیم صهیونیستی همچون «ایران اینترنشنال»، تلاش دارند با مظلومنمایی فوقالعاده تصویری انسانی از این مراسم نشان دهند و از وقایع جشنواره رعیم به منزله کشتار فجیع یاد کنند. در واقع کارکرد مراسم سالگرد، سرپوش گذاشتن بر جنایاتی است که رژیم صهیونی از سال ۱۹۴۸بر ملت مظلوم فلسطین روا داشته است. اکنون وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه شمار شهدای جنگ غزه را در مرز ۴۲هزار نفر اعلام کرده است. «گالانت» وزیر جنگ رژیم منحوس صهیونیستی با این استدلال که «ما در غزه با حیوانات انساننما مواجهیم» دستور قتل عام گسترده هزاران طفل و زن و مرد و پیر و جوان را صادر میکند. همه این جنایات در این رسانهها مسکوت مانده، اما برای تلفات خود در ۷ اکتبر جریان رسانهای به راه میاندازند. جالب آنکه روزنامه «هاآرتص» در گزارشی مینویسد:«بالگردهای ارتش اسرائیل حین حمله به حماس به سمت غیرنظامیان نیز شلیک کردند.»
🔹شاید بتوان گفت، یکی دیگر از پیامدهای عملیات طوفانالاقصی این بود که چهره کریه رژیم فاسد را به ساکنان اشغالگر صهیونیستی نیز نمایان کرد؛ چرا که دیدند ارتش به ساکنان رژیم رحمی نکرده و اکنون نیز تلاشی برای گروگانها نمیکند؛ لذا تظاهرات انبوه در سرزمینهای اشغالی نیز از همین مسنله نشئت میگیرد؛ از این رو امید است به حکم «مکروا و مکرالله و الله خیرالماکرین» شر این رژیم سفاک به خودش برگردد و هرچه زودتر شاهد نابودی رژیم صهیونیستی باشیم.