🍷انار شیرین: در حرارت و برودت معتدل بوده ورطوبت دارد. از نظر تغذیه، خاصیت غذایی کمتری دارد. ولی خون خوبی از خوردن آن در بدن ایجاد می شود. بهترین نوع رسیده بزرگ آبدار شیرین است. آب آن ملین و دانه آن قابض است. 🔻هضم غذا: جویدن ومکیدن دانه های انار شیرین بعد از غذا 🔻تهوع بارداری: صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری رب انارشیرین با نان سوخاری میک زده شود. 🔻افسردگی در بارداری: یک قاشق غذاخوری رب انار شیرین بعد از غذا 🔻پیش گیری یا درمان زردی نوزاد: رب انارشیرین بعد از غذا 🔻خوشرنگی پوست: خوردن رب انارشیرین یا آب انار شیرین بعداز غذا 🔻جوش صورت: خوردن رب انار شیرین یا آب انار شیرین قبل از غذا