لوبیا سفید برای کمک به رشد و ترمیم : یکی از مهمترین مزایای لوبیا سفید، میزان بالای پروتئین آنهاست. پروتئین ها باعث یک جریان ثابت برای رشد سلول های جدید، بافت ها، ماهیچه ها، استخوان ها، رگ های خونی و قسمت های دیگر بدن می شوند که ما به آن نیاز داریم. پروتئین برای رشد طبیعی ضروری است، اما در عملکرد ترمیم قسمت های آسیب دیده بدن و سرعت بخشیدن به فرآیند التیام ضروری می باشد. برای گیاه خواران، لوبیای سفید منبع جایگزین خوبی از پروتئین است و بیش از 15 گرم پروتئین به ازای هر فنجان لوبیا سفید وجود دارد.