┄━═✿♡﷽♡✿═━┄ ⚛ 🍏✍🏻معده به مرور زمان و بر اثر نوع غذاها و نحوه خوردن و آشامیدن ضعیف ، سست ، مرطوب ، صاف و بدون پرز میشود و نیاز به تقویت و به اصطلاح دباغی و ایجاد پرز وخشکاندن دارد . ❇️ اما چیزهائیکه معده را دباغی میکند بشرح زیر میباشد ↯↯↯ 👈🏻خوردن سیب 👈🏻خوردن انار با پی 👈🏻خوردن به(دباغی معده،تقویت قلب) 👈🏻شیرگاو(دباغی معده، زیادشدن اشتها) 👈🏻خوردن باقلا با پوست،یعنی هردو پوست 👈🏻خوردن نان برنج(سیر کننده و دباغی معده) 👈🏻خوردن سنجد (گرم کننده کلیه و دباغی معده) 👈🏻آویشن ، علاوه بر دباغی معده ایجاد پرز در معده میکند. و بهترین روش استفاده بشکل تازه یا خشک آسیاب شده و شاید بهترین روش خوردن آویشن با نمک دریا قبل و بعد از غذا و بهتر از آن ترکیب آویشن و زنیان و سیاه دانه قبل و بعد از غذا .شاید هم دم کرده آویشن این خاصیتها را داشته باشد .