✅ عدس را در رژیم های خود جا دهید 🔸این دانه غذایی بسیار مغذی و دیگر دانه‌هایی که درون غلاف رشد می‌کنند مانند نخود، لوبیا سفید و نخودفرنگی به عنوان اعضای ابرمغذی خانواده‌ حبوبات، سرشار از پروتئین و فیبر است، که احساس سیری را افزایش می‌دهد. این حبوب منبع خوبی برای آهن است. 🔸سینتیا ساس، کارشناس ارشد بهداشت و سلامت عمومی، متخصص ثبت‌شده‌ تغذیه و نویسنده‌ بخش تغذیه در وبگاه هلث، می‌گوید:کمی عدس به سالاد‌ها اضافه کنید یا آن را به جای غلات کامل مانند برنج قهوه‌ای مصرف کنید. هم‌چنین عدس به همراه مقدار زیادی سبزیجات برای یک وعده پروتئین بدون چربی فوق‌العاده است.