✅ تاثیر شگفتانگیز مصرف قارچ بر کاهش خطر ابتلا به
#سرطان
🔸به نقل از دیلی میل، بر اساس پژوهشی جدید، خوردن یک قارچ متوسط در روز میتواند خطر سرطان را تا ۴۵ درصد کاهش دهد.
🔸محققان آمریکایی مصرف بیشتر قارچ را با خطر پایینتر ابتلا به سرطان مرتبط دانسته اند. طبق این پژوهش، تنها خوردن ۱۸ گرم قارچ، خطر بیمار شدن را تا ۴۵ درصد کاهش میدهد.
🔸 افزودن قارچ بیشتر به وعدههای غذایی، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. کارشناسان آمریکایی تحلیلی را بر اساس ۱۷ پژوهشی که درباره سرطان در سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۰ به چاپ رسیده بود، به انجام رساندند تا از این طریق، به ارتباط میان مصرف قارچ و سرطان پی ببرند.
🔸این تیم پژوهشی که از سوی انستیتوی سرطان پنسیلوانیا (Penn State Cancer Institute) این تحقیقات را به انجام رساندند، دریافتند ۱۸ گرم شامل یک هشتم تا یک چهارم یک فنجان پر- یا معادل یک قارچ متوسط است.