قابل توجه عزیزانی که خواص شربت سرکه انگبین رو خواسته بودند 👇👇👇👇👇👇 سرکه انگبین متعادل کننده اخلاط اربعه است وطبق نظر حکما بهترین دارو دارویی است که اخلاط اربعه بدن را تنظیم و متعادل کند. سرکه ضد دم و صفرا می باشد و عسل ضد بلغم وسودا وعرق نعناع رابط آن وخون ساز می باشد و به دلیل همین در درمان بسیاری از بیماری ها ذکر گردیده است 🔸نکات مهم سکنجبین با سرکه انگبین دارای تفاوت هایی از این جهت است که سکنجیبن را با استفاده از شکر و سرکه غیر طبیعی تولید می کنند که خواص درمانی این شربت سفابخش را ندارد. در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید. پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید. پس از تهیه شربت را در یخچال نگهداری و به مدت سه هفته مصرف کنید. مضر برای افراد سرماخورده ، دچار زخم معده و ناراحتی و ضعف معده و افرادی که مشکلات ریوی و تنگی نفس شدید دارند . 🔴 برخی فواید سرکه انگبین ✅کاهش دهنده ی چربی خون ✅بازکننده عروق و ضد انسداد ✅مفید برای کبد و بیماری های کبدی از جمله کبد چرب ✅تحلیل برنده ی سنگ کیسه صفرا ✅درمان نفخ معده ✅مفید در درمان مشکلات گوارشی ✅مفید برای رفع عطش در فصل گرم ✅مفید برای افراد صفراوی مزاج ✅مفید برای افراد سودایی مزاج ✅مفید برای افراد دموی مزاج ✅در صورت کم کردن مقدار سرکه مفید برای افراد بلغمی مزاج ✅کم رنگ کننده و از بین برنده ی لکه های پوستی ✅تصفیه کننده ی خون ✅انرژی زا ✅ کمک به سوخت وساز بدن ✅تقویت کننده ی هوش و حافظه ✅درمان کننده ی بسیاری از بیماری ها ✅روشن کننده ی رنگ پوست