─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─ 🥘◁غذاهاي محلي استان بوشهر 🍵(5⃣2⃣).نام غذا °حوره° 🍳 مواد لازم 🎋(1).جو مقشر °پوست كنده ° دو پيمانه 🎋(2). سبزي كارده تازه دو ليوان 🎋(3). نارنج چهار عدد 🎋(4). سير متوسط دو بوته 🎋(5).نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي به مقدار لازم 🎋(6). آب سالم به مقدار لازم 🎋(7). خمير ترش °مخلوط ماست ترش، آرد گندم و جو مقشر° به مقدار لازم 🍚 روش طبخ: 🥣 ابتدا جو مقشر و سبزي كارده را شسته و در يك ظرف با مقداري آب مي گذاريم تا خيس بخورد. 🥣 سپس سير كوبيده شده و خمير ترش را با جو و سبزي خيسانده شده مخلوط كرده و به مدت ٨ ساعت در جاي گرم قرار مي دهيم تا خوب جا بيفتد. 🥣 نمك، زردچوبه و ادويه را به آن اضافه كرده و به مدت يك ساعت روي حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد. 🥣 در انتها آب نارنج را افزوده و در ظرف مورد نظر مي ريزيم. 👥 نظر متخصصين تغذيه 📄 اين غذا به دليل عدم استفاده از روغن، براي افراد مبتلا به چربي خون و بيماران قلبي عروقي مناسب است. 📄 حاوي مقاديري انرژي، پروتئين، روي و ويتامين A مي باشد. 📄 سير خاصيت ضد سرطاني داشته، موجب كاهش بيماري هاي قلبي عروقي شده و از حمله قلبي نيز جلوگيري مي كند.       ─═┅═𖣔1⃣𖣔═┅┅─