─═┅═༅🌱🌳🌱༅═┅┅─
🥘◁غذاهاي محلي استان هرمزگان
🍵(2⃣3⃣)نام غذا #آش_گندم
🍳 مواد لازم
🌾گندم خرد شده °نيم كوب° يك پيمانه
🌾نخود، عدس و لوبيا: از هر كدام نصف پيمانه
🌾پياز متوسط: دو عدد
🌾 سير: پنج حبه
🌾 روغن زرد محلي: يك قاشق غذاخوري
🌾 نمك سالم، زردچوبه و ادويه زير خاكي: به مقدار لازم
🌾 آب سالم: به مقدار لازم
🍚 روش طبخ
🥣 گندم و حبوبات را با مقداري آب مي پزيم.
🥣 پياز و سير خرد شده را با روغن تفت داده و نمك، زردچوبه و ادويه را اضافه مي كنيم.
🥣 بعد از پخته شدن گندم و حبوبات، سير و پياز تفت داده شده را افزوده و با حرارت ملايم مي گذاريم تا كاملاً پخته و جا بيفتد.
👥نظر متخصصين تغذيه
📄 اين غذا به دليل داشتن لوبيا، منبع غني از فيبر محلول محسوب شده و براي كنترل قند افراد ديابتي توصيه مي گردد.
📄 فيتواستروژن موجود در لوبيا باعث كاهش عوارض يائسگي مي شود، البته بانواني كه سابقه خانوادگي سرطان پستان دارند بايد مراقب ميزان استروژن دريافتي خود باشند.
📄 وجود حبوبات و غلات مي تواند تأمين كننده پروتئين مورد نياز كودكان در حال رشد، نوجوانان در سنين بلوغ، بانوان باردار و شيرده و سالمندان باشد.
─═┅═𖣔7⃣𖣔═┅┅─