─┅═༅🍃🍎🍏🍃༅═┅─ 🥤بیشتر از يك سال نگه نداريد 🍃گلاب به شدت مستعد رشد قارچ است حتی اگر در یخچال نگهداری شود و ممکن است در ظرف آن مقداری میکروب و قارچ رشد کند. از طرف دیگر نگهداری گلاب بیش از یک سال باعث تبخیر مواد معطر و کاهش تاثیر آن می‌شود. همچنین به دلیل رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها مصرف گلاب‌های قدیمی توصیه نمی‌شود. ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎ ‎‌‌‌‌ ┄┅═❁9⃣❁═┅┄