🔴 برگزاری دوره آموزشی مدیریت تلفیقی بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه ای گوجه فرنگی و فلفل در هرمزگان 🔶 در راستای آشنایی گلخانه داران و بهره برداران و کشاورزان شهرستان «حاجی آباد» با چگونگی انتقال، کنترل، پیشگیری بیماری و رعایت اصول بهداشتی توسط کارگران (زمان ورود و هرس و برداشت میوه)، مبارزه با علف‌های هرز اطراف گلخانه (علفهای هرزی که به شدت به این ویروس آلوده می شوند از جمله علف هرز سلمک و تاجریزی)، 25 شهریور ماه ۱۴۰۳ برگزار شد. 🔶کلاس آموزشی مدیریت بیماری ویروسی چروکیدگی قهوه‌ای گوجه فرنگی و فلفل توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان با تدریس:«پوران کریمی»، در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان حاجی آباد و سایت گلخانه‌ای علی آباد این شهرستان برگزار شد. ☘️روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان 🌴روابط‌ عمومی معاونت آموزش و ترویج کشاورزی سازمان تات 📡@amuzesh_tarvij