🔴 عرصه مهم و سرنوشت ساز "جنگ روایت ها" چیست؟
🔻در کتاب «جنگهای شبکهای» که سالها پیش اندیشکده آمریکایی «رند» آن را منتشر کرد جملهای اساسی وجود دارد: «در جنگهای فردا برنده کسی نیست که بزرگترین بمبها را دارد، پیروز کسی است که بهترین روایت را دارد.»
🔻 استراتژیستهای رسانه، برنده شدن به سبب روایت برتر و غالب را پیروزی بدون جنگ تعبیر میکنند. قدرت تولید محتوا و روایت غالب تعیین میکند پیروز میدان نبرد رسانهای و افکار عمومی چه کسی است.
سالهاست نظام سلطه با درک اهمیت و قدرت افکار عمومی ملتها، سرمایهگذاری هنگفتی کرده و با به کار گرفتن کارشناسان رسانهای، ابزارهای رسانهای گوناگونی را به خدمت گرفته است تا با تشکیل امپراطوری بزرگ رسانهای، اهداف شیطانیاش را دنبال کند.
🔻یکی از آخرین جنگهای روایت از فردای آشوبهای آبان ماه آغاز شد. دشمن به دنبال این است تا عملههای خود را که ماهها در سرزمینهای اشغالی فلسطین، افغانستان و عراق آموزش جنگ شهری و اغتشاش داده است، با مردم معترض به بیتدبیری مسئولان جمع بزند و حافظان امنیت کشور را به عنوان چهرههای خشن و آدمکش معرفی کند.
از جمله سؤالات جمعهای دوستانه و خانوادگی در یک ماه گذشته این است که در آشوبها چند نفر کشته شدند؟ سؤالی که هنوز هیچکدام از مسئولان به آن پاسخ ندادهاند.
🔻 در حقیقت حجم تخریب اموال عمومی و خصوصی مردم و خشونت آشوبگران میان همه فتنههای گذشته بیسابقه بود و حجم شهدای حافظ امنیت و مردم عادی و رهگذر و کشتههای عناصر ضد انقلاب، به سبب جنس آشوبها با گذشته تفاوت دارد. اما مردم با حضور در صحنه دفاع از انقلاب و حتی کنار کشیدن از اعتراضات به حق خود نقشه دشمن را ناکام گذاشتند. در این میان ارائه روایت صحیح و به موقع برای افکار عمومی از سوی دستگاههای ذیصلاح امری حیاتی است تا اجازه موجسواری و خبرسازی از رسانههای دشمن گرفته شود.
🔻 با وجود پیچیدگی صحنه و تلاش عوامل ضد انقلاب برای کشتهسازی در حوادث آبان ماه و در پی آن فرمان رأفت رهبر معظم انقلاب، باید با دقت هرچه تمامتر به پرونده کشتهشدگان رسیدگی شود تا جای افراد بیگناه با اشرار و تروریستها عوض نشود، اما تسریع در این امر مهم و اطلاعرسانی و اقناع افکار عمومی در شرایط سمپاشی شدید رسانههای بیگانه در موضوع آمار کشتهها، لازم و ضروری است.
@feghvaenghelab