✳سیاست آمریکایی و تحریف داخلی!
🔻نتیجه انتخابات اخیر آمریکا هنوز به صورت قانونی و رسمی روشن نشده است. ترامپ در دو حوزه مدیریت تظاهرات طرفداران و پیگیری حقوقی بهشدت فعال است تا بازی را به هم بزند، اما به نظر میرسد موفق نخواهد شد؛ اما آنچه مهمتر مینماید پیامدها و بازتابهای داخلی نتیجه و دعوای انتخاباتی آمریکا در بین جریانهای سیاسی کشورمان است که نیمنگاهی هم از این دریچه به انتخابات 1400 ایران دارند.
🌐نکات تحلیلی: 1- بهرغم اینکه مسئولان ارشد کشور بهویژه رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردهاند که فرقی در رأی آوری هیچیک از نامزدهای انتخابات آمریکا به لحاظ عملکردشان در قبال جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد، پیرامون نتایج و پیامدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، جریان تحریف که پس از چند سال معطلسازی ظرفیتهای داخلی و انتظار ثمربخشی درخت تعامل با غرب باید پاسخگوی انبوه مشکلات انباشته شده در حوزههای مختلف باشد، به فکر بزک کردن مجدد بایدن و امیدوارسازی مجدد مردم ایران به مذاکرهای تازه با اولین ناقضان برجام، یعنی تیم اوباما و بایدن هستند!
🔹 2- دو هدف برای این اقدام سیاسی- رسانهای جریان تحریف متصور است؛ فرار از پاسخگویی به چرایی رساندن کشور به این وضعیت با منوط کردن عدم موفقیتها به رفتار فردی ترامپ! و ایجاد امید واهی و دادن آدرس غلط به مردم خسته از سوء مدیریتها برای انتخاب تفکری همسو با دموکراتهای آمریکایی در انتخابات 1400، یعنی «تَکرار دولت با برند غربگرایی و متمایل به مذاکره»!
🔸 3- البته همه ما ایرانیها از رفتن شخصیت لمپنی مثل ترامپ خوشحال هستیم، اما معنای آن این نیست که چشم به ماهیت سیاست در آمریکا ببندیم. اگر مردم عزیز ایران که حق طبیعیشان رهایی از مشکلات اقتصادی است، به این موضوع در اثر اغواگریها و فریبهای تازه رسانهای توجه نکنند و اقدامات دولت دموکرات اوباما که همین بایدن معاون اولش بود را فراموش کنند، بازی با آثار روانی پیروزی نامزد حزب دمکرات استعداد تبدیل شدن به زمینهای برای بروز خطاهای فاحش راهبردی را دارد.
🔺نکته راهبردی: تفاوت نداشتن سیاست بایدن و ترامپ در قبال ایران اسلامی، به ماهیت اصلی قدرت و سیاست در آمریکا و تجارب مداخلات و سلطهگریهای سیستم حکومتی آمریکا، فارغ از اینکه کدام فرد و حزبی بر سر قدرت بوده، برمیگردد. بازخوانی مواضع تیم بایدن نشان میدهد همچنان دیوار بلند بیاعتمادی و تضاد ایدئولوژیک بین جمهوری اسلامی با نظام سلطه وجود دارد. سلطه وجود خودش را با عدم انقلاب اسلامی و با تهیسازی آن از مؤلفه قدرت ایدئولوژیکی و میدانی تعریف میکند.
✅نویسنده: فتحالله پریشان