🍹🍷🌺🍹🍷🌺
. 🌱روش تهيه شربت
#تمرهندي يا
#زرشك
.
1⃣تمر هندی یا زرشک را چند ساعت خيس كرده بعد دستها را شسته و دستكش يكبار مصرف به دست کرده و آنها را در ظروفي كه حالت توري مانند دارند، چنگ بزنند تا لِه و با هم مخلوط شوند. با صاف كردن آن از صافي، عصاره خارج ميشود.
.
.
2⃣مقداري (حدود يك سوم حجم آن بسته به اندازه تمايل به شيريني و ترشي)
#شكر يا پودر
#قند به آن اضافه شود.
.
.
3⃣روي حرارت آن را هم بزنند تا كم حجم و غليظ شود. به اين ترتيب مايه شربت به دست ميآيد. .
.
.
4⃣مصرف اين شربت در روزهاي آخر
#زمستان و اول
#بهار مفيد است. ميتوان به اين شربت مقداري
#خاكشي هم افزود. چون خاكشي تميزكننده و دفعكننده مواد زائد و خنككننده بدن است و براي
#كبد هم بسيار مفيد است.
💫با ما همراه باشید در👇👇
🍃🌸
#خانه_رنگین 🍃✨
🍃✨
@angoshty 🍃✨