🍹🍷🌺🍹🍷🌺 . 🌱روش تهيه شربت يا . 1⃣تمر هندی یا زرشک را چند ساعت خيس كرده بعد دست‌ها را شسته و دستكش يكبار مصرف به دست کرده و آنها را در ظروفي كه حالت توري مانند دارند، چنگ بزنند تا لِه و با هم مخلوط شوند. با صاف كردن آن از صافي، عصاره خارج مي‌شود. . . 2⃣مقداري (حدود يك سوم حجم آن بسته به اندازه تمايل به شيريني و ترشي) يا پودر به آن اضافه شود. . . 3⃣روي حرارت آن را هم بزنند تا كم حجم و غليظ شود. به اين ترتيب مايه شربت به دست مي‌آيد. . . . 4⃣مصرف اين شربت در روزهاي آخر و اول مفيد است. مي‌توان به اين شربت مقداري هم افزود. چون خاكشي تميزكننده و دفع‌كننده مواد زائد و خنك‌كننده بدن است و براي هم بسيار مفيد است. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨