💠✨💠 🍚 🍚 ✅ طرز تهیه 👇 👇 👇 1⃣ به میزان یک استکان بادام خام را آماده کرده و روی آن آب جوش می ریزیم تا پوست آنها به راحتی کنده شود. 2⃣ سپس بادام های پوست کنده شده را چرخ کرده و آن را در پارچه نازکی می ریزیم و سه لیوان آب گرم روی آن می ریزیم و با عبور آن از پارچه توری نازک، شیره بادام را کاملاً می گیریم. 3⃣ سپس چند قاشق آرد برنج را در شیره بادام حل می کنیم و مقدار کمی عسل به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً به هم می زنیم تا کمی غلیظ و آماده میل شود. ✅ خواص 👇 👇 👇 1⃣ این غذا با طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم است و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب است. 2⃣ جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید است. 3⃣ چاق کننده است و نیروی درونی بدن را افزایش می دهد. ✍ . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨