❌
نوشیدن مواد کافئیندار و آبمیوههای صنعتی در شبهای امتحان ممنوع!
😵در هنگام امتحانات، استرس دانشجویان به شدت افزایش مییابد که این سبب اختلالاتی در تعادل بدن و ترشح بیشتر بعضی هورمونها از جمله آدرنالین و کورتیزول میشود.
✌️این هورمونها که
هورمون استرس نامیده میشوند، به بدن کمک میکنند انرژی بیشتری برای مقابله با شرایط جدید داشته باشد.
☕️مواد کافئیندار مانند
قهوه، نسکافه، چای و حتی برخی شکلاتها در کوتاهمدت سبب بیداری و حتی تمرکز حواس میشوند اما خواص آن در مدت چند دقیقه برعکس شده و باعث بَر هم خوردنِ تمرکز و حتی
کاهش یادگیری و در نتیجه
افزایش استرس و اضطراب در فرد میشود.
🍷مصرف
آبمیوههای صنعتی نیز به دلیل داشتن شکر مصنوعی و مواد افزودنی،
نامناسب است. آبمیوههای صنعتی و نوشیدنیهای شیرین به این دلیل که انرژی زیادی را یکباره تخلیه و آزاد میکنند،
استرسزا هستند.
😍یکی از نوشیدنیهایی که علاوه بر تقویت معده و بهبود هضم، باعث تقویت حافظه و تمرکز میشود و آرامبخش و نشاطآور نیز بوده و میتواند حرارت بدن را در هنگام گرمی هوا کاهش دهد،
شربت جُلّاب یا همان
شربت گلاب طب سنتی است که میتوانید در ایام امتحانات در فصل تابستان از آن بهره ببرید.
🔵
#تغذیه_سالم ۴
💟کانال انجمن طب اسلامی ایرانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی
🌐
@anjoman_teb_razavi