🔺ضربه ای که تفرقه و نا امیدی به آبروی جمهوری اسلامی(انتخابات) میزند/ باید با قدرت از دکتر جلیلی در دور دوم حمایت کنیم
🔹خب انتخابات به دور دوم کشید. فارغ از هر نظری و هر بحثی همه وظیفه داریم تمام مباحثات و مجادلات دور اول که غالبا بر اساس نتایج نظرسنجی های رسمی بود را دور بریزیم و به پیروزی نامزد جبهه انقلاب در دور دوم فکر کنیم. شخصا یک تحلیل کلی داشته و دارم و آن این بود که محمدباقر قالیباف میتوانست گره گشای مشکلات این مملکت در کسوت ریاست جمهوری باشد. این تحلیل بنده به تنهایی نبود و همگان دیدند چه بزرگانی به میدان آمدند و از قالیباف حمایت کردند.
🔹مردم اما مسیر دیگری را برگزیدند و ان شاءالله این مسیر ما را به رئیس جمهوری برساند که بتواند جامعه ما را از این شرایط پیچیده بیرون بیاورد. اینجا باز به فرمایش حضرت آقا اشاره میکنم که اصل موضوع برای ایشان مشارکت و لبیک مردم [فارغ از گرایش سیاسی شان] به نظام است. ما در این مقوله شکست خوردیم و با این مشارکت، نتیجه ای که اتفاق افتاده چیز شگفت انگیزی نیست و اساسا هلهله طرفین برای رای آوری در جایی که مردم حضوری ندارند پیروزی به حساب نمی آید.
🔹برای بازگشت امید به این مملکت ما نیازمند کار مضاعف هستیم، و باید گروهی بر سر کار بیاید که اجماع ساز باشد و بتواند دل ها را به هم نزدیک و با رفتار و عملکرد اجرایی بی نظیر خود ایجاد امید نماید. ضمن احترام فراوان به آرای مردم معتقدم ملت ایران باز هم این فرصت را از دست داد؛ اکنون در دور دوم انتخابات، مردم دو انتخاب بیشتر ندارند؛ باید از بین منتهی الیه چپ و منتهی الیه راست یکی را انتخاب کنند. اینکه تفکر امثال رسایی و ثابتی بر دولت حاکم شود، یا تفکر آذری جهرمی و آشنا و غیره، چندان تفاوتی ایجاد نمیکند. چون در هر صورت بنا به سوابقی که از هر دو طرف وجود دارد احتمالا هر روز باید شاهد حاشیه و بحث و جدل باشیم و یقین بدانید در سایه مجادلات امید ایجاد نمیشود و مشارکت که نماد لبیک به جمهوری اسلامی است هر روز و هر روز پایین تر می آید.
🔹از نگاه رهبری حفظ اساس جمهوری اسلامی حتی اگر اصلاح طلبان روی کار باشند اهمیت بیشتری دارد و ما متاسفانه هنوز به این درک نرسیده ایم. من البته دکتر جلیلی را در جایگاه شخصی خودش بسیار قبول دارم و حضورش را مغتنم میشمارم، کما اینکه پزشکیان هم بعنوان یکی از شخصیت های سیاسی نظام محترم است و اگر نبود توسط شورای نگهبان تایید نمیشد، یا توسط رهبری مورد تفقد قرار نمیگرفت. اما اینکه این آنها چقدر میتوانند از رژه اطرافیانشان بر روح روان این ملت بکاهند مسئله مهمی است! مملکت باید از نفرت پراکنی و تفرقه در امان بماند و مسئولان موظف اند همبستگی را بسط دهند.
🔹کسی نباید جرات کند برای امیال شخصی خود، در حالی که با امکانات نظام پروار شده، علیه دیگران تخریب راه بیاندازد، به تفرقه در جامعه دامن بزند و امنیت روانی مردم را به بازی بگیرد. جامعه وقتی قوه ادراکش مختل شد، اعتماد از او سلب میشود و نمیتواند تصمیم درستی بگیرد و یا اساسا مشارکت هدفمند و موثری داشته باشد.
🔹قالیباف علاوه بر هزار و یک دلیل دیگری که او را سزاوار این پست میکرد، توانایی این اجماع سازی را داشت و میتوانست هم با کارهای اجرایی امید بیافریند و هم در جامعه، ضمن رعایت اصول اساسی نظام، بین اقشار و جریانات مختلف وحدت را بسط دهد. او ضرر نکرد، چون به تناسب فرصتی که جمهوری اسلامی در اختیارش قرار میدهد انجام وظیفه خواهد کرد؛ ولی ما مردم ضرر کردیم.
🔹در هر صورت سعید جلیلی کاندیدای دوم بنده پس از قالیباف بوده و اکنون به کاندیدای اولم تبدیل شده است. ما بعنوان کسانی که خود را از جبهه انقلاب میدانیم موظفیم در دور بعد به وظیفه خود عمل کنیم و نام او را در برگه رای نوشته و در صندوق بیاندازیم. اما شاید همه مثل بنده فکر نکنند. امروز تیم سعید جلیلی برای دور دوم به حامیان قالیباف نیاز دارد؛ پرسشی که پیش می آید این است که با حاشیه هایی که امثال رائفی پور و رسایی علیه قالیباف درست کرده بودند حالا که حتی یک رای هم غنیمت است، چقدر از حامیان قالیباف که بسیاری از آنها ایدئولوژیک هم فکر نمیکنند حاضرند به حمایت از جلیلی پای صندوق بیایند؟
🔹ما باید این را در طول یک هفته اصلاح کنیم! فکر میکنم تنها راه برای تحقق این مهم عذرخواهی این عزیزان از حامیان قالیباف و دلجویی از آنها بابت تهمت ها و افتراها است؛ تا فرصت هست باید کاری کرد و تلاش نمود آرای بیشتری از سبد رای قالیباف به حمایت از جلیلی بسیج شوند.
امیدواریم آن تحلیلی که کار دکتر جلیلی در مرحله دوم برابر پزشکیان را سخت میدانست چندان جدی نباشد و محقق نشود!ادامه...👇👇