📛📛امان از جهل/ لطفا این سلسله گزارشات را نخوانید
بخش دوم
✍🏻✍🏻با گسترش مشكلات و ناهمواريهاي زندگي، انسان به فکر راه چاره، غافل از اينكه در دنياي مدرن كنوني تخصصهاي متعددی چه در حوزه علوم دینی و چه آکادمیک قادر به بازسازي روابط خانوادگي هستند، به رمالها و دعانويسها متوسل ميشوند. موارد فراوانی یافت می شود که با غفلت وچشم بسته به دستورهاي فالگير و جادوگرهاي دروغين عمل ميكنند. به قولي:
جواهرفروشان به كنجي خموش
چه گرم است بازار شلغمفروش
📖📖در بخش اول این مقاله چند نمونه از موارد شهوترانی رمالان و افرادی که به اسم طلسم مورد رجوع مردم قرار گرفته اند مورد بررسی قرار گرفت. یکی دیگر از نقاط ضعف و ديگر انگيزههايي كه مورد اشاره قرار می گیرد و در زمره محورهاي اصلي شخصيت مدعيان دروغين و رمالان است، موضوع شکست در زندگی است.
مدعيان دروغين، گاه در رويارويي با كوچكترين مشكلات زندگي، خود را ميبازند و با روي آوردن به ادعاهاي نادرست خود و جمع كردن مردم در اطراف خويش، به دروغ ميخواهند به حل مشكلات آنها بپردازند! مسائلي مانند طلاق، داشتن نامادري، يتيمي، تربيت نامناسب، اختلافهاي خانوادگي و ... برخي از موجبات شكلگيري اين نوع گرايشها محسوب ميشوند كه نظاير آن در جامعه قابل مشاهده و استفاده است؛
⛔️⛔️در تير 1385 زني 23 ساله كه به بهانه فالگيري و با اغفال زنان ودختران جوان، از آنها كلاهبرداري ميليوني كرده بود دستگير شد. اين زن كه سودابه نام دارد، در اعترافهاي خود اعلام كرد كه يك سال قبل از همسرش جدا شده است و به همين دليل به فالگيري و رمالي روي آورده تا بتواند زندگي خود را تأمين كند.
⛔️⛔️اما در مهر 1386 نیز دعانويسی كلاهبردار و 70 ساله به نام كرم پس از دستگيري در اصفهان، دليل گرايش خود به دعانويسي را ورشكستگي اعلام كرد. وي در اعترافهايش خود بيان داشت كه پس از 40 سال خياطي، ورشكست شده و به همين سبب با خريد چند كتاب، به دعانويسي مشغول شده است. وي به بهانه دعانويسي دهها نفر را سر كيسه و مبالغي از آنها اخاذي كرده بود.
ادامه دارد...
https://eitaa.com/antihalghe