پذیرایی از زائران اربعین در مرز مهران با سه وعده غذای گرم / ایجاد آشپزخانه مرکزی با ظرفیت طبخ روزانه ۳۰ هزار پرس غذا
مهدی رضویکیا، مدیر مرکز خادمیاری و کانونهای خدمت رضوی در استانها:
🔺طبق سنت هر ساله در ایام اربعین، کانونهای خدمت رضوی در استانهای مرزی برای ارائه خدمت به زائران بازگشتی از اربعین پای کار میآیند و امسال نیز مسئولان آستان قدس رضوی با همراهی خادمیاران رضوی در استانهای مرزنشین برای خدمترسانی شایسته بسیج شدهاند.
🔺پیرو دستور تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر برپایی مواکب امام رضا(ع) در مبادی ورودی کشور برای ارائه خدمات به زائران بازگشتی اربعین، کانونهای خدمت رضوی در استانهای مرزنشین زیر نظر بنیاد کرامت رضوی مهیای پذیرایی از زائران شدهاند.
🔺برای توسعه این خدمترسانی، در شهر مهران آشپزخانه مجهزی با ظرفیت طبخ روزانه ۳۰ هزار پرس غذای گرم فعال شده و حدود ۵۰ تن از خادمیاران رضوی مشغول پخت و توزیع غذا هستند. تلاش شده همه زائران از این وعدههای غذایی متبرک بهرهمند شوند، به همین منظور توزیع غذا از مبادی ورودی تا سطح شهر مهران را انجام میشود.
🌐
https://b2n.ir/j45521
@aqr_ir