طعم برکت پای سفره سیرجانی‌ها 🔹 از قدیم الایام، نان برکت و نعمت خدا و خانه‌ها بوده تا جایی که از کودکی هر زمان تکه نانی در کوچه و خیابان روی زمین می‌بینم، یاد مادربزرگم می‌افتم که می‌گفت: «مواظب باش، برکت خدا زیر پا نرود.» 🔹 اکنون چه زیباست که مهمان موکبی شوی مملو از سادگی و مهربانی. قصه ما درباره موکبی است که اعضای آن با اتوبوس و قطار از شهر کویری سیرجان خودشان را به مشهدالرضا رسانده‌اند تا در این روزهای مبارک دهه کرامت به سفره‌های زائران امام خوبی‌ها(ع) برکت دهند. 🔹 موکب «حضرت سیدالشهدا(ع) سیرجان»، یکی از موکب‌های خدمت‌رسان دهه کرامت حریم حرم مطهر رضوی است که با ۱۲۰ نفر (۹۰ نفر خانم و ۳۰ نفر آقا)، از سوم تا سیزدهم خرداد ماه در این آستان مقدس مشغول پخت نان محلی برای زائران هستند. 👇 برای مطالعه متن کامل گزارشی از حال و هوای خدمت در این موکبِ خاص، به لینک زیر مراجعه کنید: yun.ir/uzmyj @aqr_ir